Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 5 Temmuz 2018

Ufuk Yıldız, Ali Kılıç’a ‘Halk Kart’ın hesabını sordu

Maltepe Belediyesi Meclisi’nde tansiyon yükseldi. Maltepe Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara dağıtılan ‘Halk kart’ ile ilgili söz alan Maltepe Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Ufuk Yıldız, ‘Kaç kişiye bu karttan verdiniz’ sorusuna bir türlü cevap veremeyen Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı kanter içinde bıraktı.

Maltepe Belediye Meclisinde etkili bir muhalefet yapan ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın gözünün içine bakarak hesap soran Ufuk Yıldız, sorduğu soruya cevap vermeyen Başkan Kılıç’ı yalancı durumuna düşürdü. Yıldız’a cevap Başkan Kılıç, sadece burada şov yapma diyebildi..!!

UFUK YILDIZ, BAŞKAN KILIÇ’I DARMADAĞIN ETTİ

Cevap ver artık başkan! diyerek konuşmasına başlayan Maltepe Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Ufuk Yıldız, “Maltepe Belediye Başkanı Sn. Kılıç eviriyor, çeviriyor ama bir türlü cevap vermiyor!

Neden mi? Çünkü verecek bir cevabı yok.

CHP 432 kişiye yardım yapıldı diyor ama YALAN!

Doğru olmayana ne denir?

Türkçe ifadeyle YALAN denir..!!

Bu sayıya ulaşana kadar soracağız. 4 yıldır neden yapılmıyor diye sorarak, tenkit ederek, gündemde tutarak yardımın başlamasına vesile olduk ama öyle 50 kişiyle 100 kişiyle bu işten kaçmak yok. Her dar gelirliye yardım yapacağım demişti Sn. Kılıç!

ŞOV yapmayacaklarmış rakam (sayı bile değil) vererek!

Ya bütün insanları salona topla, bütün ulusal basını çağır, ulusal basının gelmesini sağlamak için Kılıçdaroğlu ‘nu davet et, ŞOV yapabilmenin bütün yollarını dene!

Sonra da ‘ŞOV yapmayacağız. Kaç kişiye yardım verdiğimizi söylemeyeceğiz’ de.

Ya buna kimse inanmaz. İnanmıyor da.

Yok insanları teşhir etmeyecekmiş, yok insanları utandırmayacakmış. Sn. Kılıç size;

Kim diye soran yok. İsim ver diyen yok. Nerede oturuyor diye soran yok. Ne teşhiri? Kaç kişi sadece onu söyle. Sayı verince teşhir mi oluyor?

Herkes biliyor ki başkanın çekinmeden söyleyebileceği bir sayıda yardım yapsa,

yedi düvele reklamını yapar, megafon ile sokak sokak dolaşırdı.

Başkan kızmasın ama komik duruma düşüyor!

En azından YALAN beyanla verdikleri sayıya ulaşana kadar bu konuyu gündemde tutacağız” dedi.

Fotoğraf: Haberdeimza

selyus