Sevilay Koç Dursun

Vakt-i Kelam

CHP-PKK-PYD-LGBT

Alfabede harf kalmadı.. Birlik olduğunuz tüm örgütler ya yasa dışı, ya ahlak dışı. Sizin kendi çizginiz nerede kaldı. Nerede Atatürk ilke ve inkılapları.. Hani Atatürk’ün partisiydi CHP.. İş bankasındaki o para size helal değil!.. Bugün kalksa Atatürk ilk sizin kellenizi vurdurur bu partiyi lav ederdi.. Ahlâksızlığın geçer akçe olduğu kokuşmuş yozlaşmış ilkesiz bir parti olma yolunda hızla ilerliyorsunuz… Vatandaş olarak sizi protesto ediyorum.. LGBT ye destek veren tüm CHP’li belediyeleri şiddetle ve esefle kınıyorum… Bu topluma bir borcunuz olmayabilir. Bu toplumun değerlerine değer vermiyorsunuz onu da anladık. Ama bu toplumun yapı taşlarını yerinden oynatmaya körpe beyinleri ve ahlâkları zehirlemeye hakkınız yok. Türk örf ve aile yapısına göre kadının ve erkeğin yeri bellidir. İslam inancına göre de kadının ve erkeğin yeri bellidir, hatta kalın çizgilerle çizilmiştir. Toplum kuralları ahlak kurallarıyla ortak olarak değerlendirilmiş ve ona göre dizayn edilmiştir. Halkın huzuru ve uyumu, birlikte yaşamanın kolaylaştırılması ve hatta ahengi düşünülmüş, ceza sistemi ona göre hazırlanmıştır. Hırsızlık yapanın cezası belli olduğu gibi, iyilik yapanın da ödülü iki cihanda da bellidir. Toplumun DNA’sıyla oynamak değerlerini yok saymak yada basitleştirmek çok tehlikelidir. Buna hiç kimsenin hakkı yoktur. Yozlaşmış kokuşmuş bir düzenin adını istediğiniz kadar renklerle süsleyin, yapılan eylemi masum yapmaz . Sırf edep ve haya ettiği için babasının yanında çocuğunu sevmeyen bir toplumdan, baba kız ensest hakkında fikir beyan edip konuşabilecek hale gelmenin adı, sözde medeni toplum !.. Bu mu özgürlük… Bu mu medeniyet. Yere batsın sizin medeniyetiniz. Ben çocuğumla her şeyi konuşurum arkadaş gibiyiz sözü ise tam bir tuzak. Toplum olarak sevgi pıtırcığı söylemleriyle, acayip bir mutant ucubeye döndürülme çabaları, cici başlıklar altında gençlere enjekte ettiğinizi görmüyor muyuz.. Hayatını yaşa, bidahamı geleceksin dünyaya, benim hayatım, benim bedenim, gibi laflarla ne yapılmaya çalışıldığını fark etmemek körlük olur. İrrite duruyor mide bulandırıcı duruyor.. Yok böyle bir özgürlük. Bizi Lut kavminin dikenli yollarına sürükleyemeyeceksiniz.. Edep terbiye haya denince, ataya anaya babaya saygı denince, vatana millete toprağa bayrağa sevgi denince, akla gelen bir milletten, bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı bir hale doğru hızla empoze ettirilmeye çalışılıyoruz.. Girdaba doğru gidiyoruz. Lezbiyen denince yüzü kızaran hatta ne olduğunu bile ilk etapta anlamayan bir gençlikten, insan hakları savunucusu adi altında leş propagandalarına alet edilen gençlerimiz ve bundan rahatsızlık duymayan ailelerimiz. Ne oluyor?

Nereye gidiyoruz? Toplum olarak yozlaşıyoruz ve işin garip tarafı bunun farkındayız.  Farkına vara vara ahlaken çöküşümüzü başkasının memleketiymiş gibi izlemek, nasıl bir uyku halidir?!.

Bak kardeşim, başkasının huzurunun bozulduğu yerde senin özgürlüğün biter. Yok öyle erkek olarak sözde özgürlük naraları atıp bacağında parlak taytla sokaklarda gezemezsiniz. Erkek erkeğe dudağından öpüşemezsiniz. İnsan içine çıkmak diye bir tabir var.. Bu argümanı yok sayamazsınız. Sen ey zihniyeti bozuk yönetici. Gönül rızan dahi olsa, kızına gelin, oğluna damat alamazsın efendii!?. Ahlaksızlığın dahi bir sınırı vardır. Ve yine sen sn. yönetici üç beş tane neidüğü belli olmayan homojene yaranacağım diye bu halkın değerlerini ayaklar altına alamazsın . Sen evvela sen haddini bilmekle mükellefsin sn. yönetici.. Kendini hak adalet hele hele ahlak üstü zannedip ahlaksızlıklara çanak tutamazsın.. Herkesi kucaklamaktan kastınız bu ise biz bu söylemin eylemini beğenmedik sn. CHP.. İstanbul il başkanınızın sığ ahlakının bir tezahürü olan LGBT desteğini ” kişi fıtratının gereğini yapar” düsturuyla karşılıyor,  fakat CHP’ye gönül vermiş 18 yaşındaki seçmeninin hakkını korumak ta yine biz diğergâm insanlara düştüğünün verdiği sorumlulukla da susmayacağız. Toplumun bozulması ahlaktan yoksullaştırılması veba gibi her yere her kese sirayet eder. LGBT’nin ne olduğunu duymayan kalmadıysa bu siz CHP belediyeleri sayesinde olmuştur. Sizin özgürlük anlayışınızı bu millet tükürüğüyle boğar. Ne oldum ben bedbahtlığına kapılıp topluma pisliğini enjekte etmeye çalışanlara çanak tuttuğunuz için ahirette iki elimiz yakanızda olacak…

Sevilay Koç Dursun

selyus