Mustafa Albayrak

Albayrağın penceresi

Liyakatsiz yöneticiler!

AK Parti’nin 17 yıldır ülkeyi başarıyla yönetmesindeki en büyük etkenlerden birisinin sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın partinin başında olmasından ve vatanını milletini sevmesinden kaynaklanmıştır…

Bu kadar uzun süreli ülkeyi yönetmek her babayiğidin harcının olmadığını tüm dünya görmüş, tüm şefkat ve yardım elini dünya mazlumlarına uzatan tek lider olma şerefini herkese göstermiştir…

Bazı çekemeyen liyakatsiz pasif liderler ne kadar diktatör yakıştırması yapsalar da kendilerinin acizliğini bir türlü  örtemediler..

Bir ülkenin en iyi şekilde yönetilmesindeki en büyük unsurlardan biri liyakat ve donanımlı insanların olmasından kaynaklanmaktadır.

Fakat son zamanlarda üzülerek müşahede etmekteyiz ki liyakatsiz yöneticilerin her yerde cirit atması halkımızı çok üzmektedir..

Bunun nedeninin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan kaynaklandığını, onun göz yumduğunu düşünenler yanılgı içindedirler..

Bunu açık yüreklilikle buradan söylemek isterim ki, AK Parti’nin içindeki FETÖ kırıntılarının arttığını, bunları hissettirmediklerini yaptığımız araştırmalardan anlamaktayız..

Halkımızın   en mustarip olduğu konulardan bir tanesinin bu olduğunu, bu liyakatsiz kişilerin görevlerde hala  oturduklarını, bunlara bir çare bulunmadığını, bunların oy kaybına neden olacağını  her yerde görmekte ve duymaktayız..

Buradan cumhurbaşkanımıza seslenerek, seçimlere girme arifesinde olduğumuz bu günlerde bunlara karşı daha hassas milli ve yerli ve de liyakati olan kişilerin iş başına gelmeleri halkımızın büyük isteği ve arzusudur..

Mustafa Albayrak

 

selyus