Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Ekim 2022

Belediye Başkanları Kadıköy ve Adalar ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nin İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin öncülüğünde yürütülen “Yüz Yüze 100 Gün” temasıyla 12 haftadır devam eden saha çalışmaları Kadıköy ve Adalar İlçelerinde devam etti.

İstanbul İl Başkan Yardımcısı Doktor Maliki Ejder Batur, yaptığı konuşmada 12 haftadır yüz yüze 100 gün çalışmalarını yürüttüklerini, vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan güvenlerinin devam ettiğini, hal böyle olunca da ziyadesiyle motive olduklarını ifade etti.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı’nın İlçe Başkanı Avukat Fatih Kaya’nın ev sahipliğinde yürüttüğü çalışmalara Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım katılım gösterdi.

Adalar İlçe Başkanlığı’nın çalışmalarına ise Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, Tuzla Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı, Çekmeköy Belediyesi Başkanı Ahmet Poyraz, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta katıldı.

Her iki ilçede esnaf, vatandaş ve eski teşkilat mensuplarını ziyaret eden belediye başkanları, en çok enflasyon ve hayat pahalılığı ile ilgili sorularla karşılaştı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan güvenin devam etmesi belediye başkanlarına moral oldu.

selyus