İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde kadınlara yönelik darp iddialarıyla gündeme gelen eğlence mekânı, Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri tarafından mühürlendi. Mekânın mühürlendiğini sosyal medya hesabından duyuran Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney “Beyoğlu, kadınların istediği saatte güvenle gezdiği, kimsenin ‘O saatte orada ne işin vardı’ demeyeceği bir ilçe olarak kalacak” dedi.
Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Cihangir’de bulunan bir eğlence mekânında 3 kadına yönelik şiddet ve darp görüntülerinin ortaya çıkması üzerine harekete geçti. Gerekli incelemelerin ardından emniyet güçleri ile birlikte işletmeye giden Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri, güvenlik gerekçesi ve bina içinde bulunan ruhsatsız bölüm nedeniyle mekânı mühürledi.
“BEYOĞLU KİMSENİN ‘O SAATTE ORADA NE İŞİN VARDI’ DEMEYECEĞİ BİR İLÇE OLARAK KALACAK”
Olaya ilişkin sosyal medya hesabından açılama yapan Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, “Kamuoyunda gündeme gelen içinde ruhsatsız SPA da bulunan malum işletme, emniyetten gelen yazı doğrultusunda güvenlik gerekçesiyle zabıtalarımız tarafından mühürlenmiştir. Beyoğlu, kadınların istediği saatte güvenle gezdiği, kimsenin ‘O saatte orada ne işin vardı’ demeyeceği bir ilçe olarak kalacak. Huzur ve güvenlik ortamının bozulmasına müsaade etmeyeceğiz, müsamaha göstermeyeceğiz. Duyarlılık ve tepki gösteren esnafımıza, hakkından vazgeçmeyen kadınlara, suçluları yakalayarak adalete teslim eden emniyet güçlerimize ve Beyoğlu’na sahip çıkan tüm komşularımıza teşekkürler” ifadelerini kullandı.
Cihangir’de kadınlara darp görüntüleri ile gündeme gelen mekan mühürlendi
Benzer Haberler
-
Pendik’te yürekleri ısıtan görüntü: Yaşlı kadının yardımına koştu
-
Üsküdar Belediye Başkan Vekili seçimi ertelendi
-
Üsküdar’da 4 CHP’li meclis üyesi AK Parti’ye katıldı
-
Bakan Uraloğlu, Ümraniye-Kavacık-Beykoz Raylı Sistem Hattı ile ilgili açıklama yaptı
-
Bakan Uraloğlu ile İl Başkanı Özdemir kavşak açılışı gerçekleştirdi
-
Üsküdar Belediye Başkan Vekili seçimi 5 Eylül’de yeniden yapılacak
-
Başkan Dursun, ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun’
-
Pendik Kahve Festivali altıncı kez ziyaretçilere kapılarını açtı
-
Beykoz’da tasarruf devrim: Ulaşım ihalesinde 633 milyon liralık kazanım
-
Kavacık Kavşağı’ndaki trafik düğümüne çözüm: İlk etap çalışmaları başlıyor
-
Üsküdar Belediyesi’nde Belediye Başkan Vekili seçimi yenilenecek
-
“TCG Yavuz” Beykoz’da İstanbul Boğazı’nın ilk ve tek müze gemisi olacak


