AK Parti İstanbul İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Çekmeköy İlçe Başkan Adayı Erdem Koçoğlu oldu.
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve AK Parti İstanbul İl Başkan Adayı Abdullah Özdemir’in duyurusu ile ismi açıklanan Erdem Koçoğlu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak hem teşekkür etti. Çekmeköy’de sahayı iyi bilen ve siyasi tecrübesi olan Koçoğlu, önceki yıllarda İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.
Koçoğlu açıklamasında şunları söyledi:
Bizlere güvenen, refere eden dostlarıma; bu güveni onaylayan kıymetli İl Başkanlarımız Osman Nuri Kabaktepe ve Abdullah Özdemir’e; tensipleri ve olurlarıyla bizi bu zor göreve layık gören Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Bugüne kadar Çekmeköyümüze hizmet eden Kurucu İlçe Başkanımız Şahmettin Yüksel ve yönetimine, birlikte yol yürümekten onur duyduğum Salih Kırıcı ve yönetimine, halen görevini sürdüren Akın İlhan kardeşim ve yönetimine şükranlarımı sunuyorum.
Üç dönem ilçemizde partimizi temsilen Belediye Başkanlığımızı yapan Sayın Ahmet Poyraz başkanım ve ekibine de ayrıca teşekkür ediyorum.
Allah bizi, kendisine ve bize güvenenlere karşı mahcup etmesin.
Bismillah…”

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkan Adayı Erdem Koçoğlu olduğu açıklandı
Benzer Haberler
-
Numan Kurtulmuş’tan TBMM’de partilerle “Terörsüz Türkiye” zirvesi
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu: “İsrail ateşi bölgeye yayıyor, her türlü senaryoya hazırız”
-
AK Parti Sözcüsü Çelik: “Özgür Özel’in Cumhurbaşkanımızın Filistin hassasiyetini sorgulamaya kalkması siyasi şuursuzluktur”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Kabadayılık taslayan İsrail ne yaptığının farkında değil’
-
İl Başkanı Özdemir: “Eray Karadeniz başkanımız Belediye Başkan Vekili olarak bugün itibariyle görevine başladı”
-
Gaziosmanpaşa Belediye Başkan vekili olarak Eray Karadeniz seçildi
-
İstanbul’da 3 ilçede yapılacak olan seçimde AK Parti’nin belediye başkan vekili adayları belli oldu
-
AK Parti MYK’da radarlı trafik denetimleri ele alındı: Trafik cezaları ölçülü olmalı!..
-
İlçe Başkanı Haydar Göksoy, Dünya Çevre Haftası’nda Kartallılarla buluştu
-
AK Parti Kadın Kolları “İş’te Kadın Kardeşim” projesiyle 1500 çocuğu giydirdi
-
AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Erdem Koçoğlu, “Mevcut yerel yönetim ilçeye katkı sunamıyor”
-
Numan Kurtulmuş yeniden TBMM Başkanı