İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ve görevinden uzaklaştırılan tutuklu başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik yolsuzluk iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma sürüyor. Operasyon çerçevesinde gözaltına alınanların sayısı 48’e yükselirken, operasyonda bazı iş adamlarının para kasaları deşifre edildi.
İBB’ye ve görevinden uzaklaştırılan tutuklu başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında, aralarında İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa ile İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay’ın da bulunduğu 47 şüpheli sayısı 48’e yükseldi. 5 şüpheli hakkındaki yakalama çalışmalarının ise devam ettiği öğrenildi.
Para kasaları deşifre edildi
İBB’ye ve görevinden uzaklaştırılan tutuklu başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında, İmamoğlu’na rüşvet veren bazı iş adamlarının para kasaları deşifre edildi. Operasyonda deşifre edilen para kasalarında yüklü miktarlarda banknotlar olduğu tespit edildi.
Öte yandan, operasyonda gözaltına alınan şüphelinin iş yerinden 15 bin adet fişek çıktığı görüldü.
İBB operasyonunun 2. dalgasında para kasaları deşifre edildi
Benzer Haberler
-
Aziz İhsan Aktaş suç örgütü davasında 3’üncü hafta: Tutuksuz sanıkların savunmalarına başlandı
-
Adalet Bakanı Tunç: “Suça karışan çocuklar konusunda düzenleme meclise gelecek”
-
Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş’e kıyafeti üzerinden hakaret eden İYİ Partili isim tutuklandı
-
Adalet Bakanı Tunç: “Demokratik anayasa ile Türkiye Yüzyılı’na devam etmek yakışır”
-
Dilek İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya ile 18 şüpheli hakkında tutuklama talebi
-
‘Casusluk’ soruşturmasında Ekrem İmamoğlu ve 3 şüpheliye 20 yıla kadar hapis talebi
-
Rıza Akpolat’ın makam şoförü: “Belediyeye kayıt dışı paralar geliyordu”
-
Dilek İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya gözaltına alındı
-
Aziz İhsan Aktaş suç örgütü davasında ilk hafta tamamlandı
-
Aziz İhsan Aktaş duruşmasında ses ve görüntü alan şahıslara gözaltı talimatı
-
Aziz İhsan Aktaş suç örgütü davasının görülmesine başlandı
-
Aziz İhsan Aktaş: ” Kaçmadım buradayım”


