Pendik Belediyesi, çevre bilincinin yaygınlaştırılması ve yeşil alanların artırılması amacıyla yürüttüğü ağaçlandırma çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. “Milli Ağaçlandırma” etkinlikleri kapsamında öğrenciler Ramazanoğlu Mahallesi’nde 350 fıstık çamını toprakla buluşturdu.
Pendik Belediyesi, Milli Ağaçlandırma Seferberliği kapsamında Ramazanoğlu Mahallesi’nde fidan dikim etkinliği düzenledi. İnci Taneleri Anaokulu ve Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen programda, öğrencilere ağaç dikimiyle ilgili kısa bir eğitim verildi. Eğitimin ardından öğrenciler, belirlenen alanlara dağılarak fidan dikim çalışmalarına katıldı. Öğrencilerden bazıları fidan çukurlarını kazarken bazıları da dikilen fidanlara can suyu verdi. Etkinlikte 350 adet fıstık çamı toprakla buluşturuldu.
Pendikli öğrenciler 350 fıstık çamını toprakla buluşturdu
Benzer Haberler
-
İstanbul’da yağmur sonrası günbatımı manzarası görsel şölen sundu
-
Ukrayna’nın vurduğu dev tanker İstanbul Boğazı’ndan geçirildi
-
Eğitimci Yazar Faruk Öndağ’dan öğrencilere LGS motivasyonu!
-
Çekmeköy Eğitime Destek Platformu’ndan İlçe Millî Eğitim Müdürü Arife Gökkuş’a hayırlı olsun ziyareti
-
Çevreyi kirleten piknikçilere kızan muhtar yeniden hendek kazdırdı
-
Gaziosmanpaşa’nın en güzel balkonları ödüllendirildi
-
İstanbul Boğazı’nın güneyinde turkuaz şölen
-
Arnavutköy’de güvenli okul sokakları için örnek proje hayata geçiyor
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Sıfır Atık Hareketi ve hayata geçirdiğimiz projeler ile ekonomimize 365 milyar lira katkı sağladık”
-
Arnavutköy’de Sıfır Atık Haftası etkinlikleriyle çevre bilinci her yaşa ulaştı
-
Ömerli Barajı çevresinde çöpleri toplamak için seferber oldular
-
Milli Eğitim Bakanı Tekin geleceğin yazarlarıyla buluştu, eserlerini inceledi


