Ana Sayfa EĞİTİM 8 Kasım 2016

Genç Gelecek tanıtım günleri devam ediyor

Sancaktepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Genç Gelecek Merkezi tanıtım günleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sancaktepe Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Gençlik Merkezi tarafından başlatılan tanıtım günleri sürüyor. Tanıtım faaliyetleri kapsamında Gençlik Merkezi, Sancaktepe İlçesinde bulunan tüm liselerden gelen öğrencilere merkezin faaliyetlerini anlatıyor. Tanıtım programlarına Gençlik Merkezi idarecileri ve gönüllü çalışanları katılıyor.

 Çalışma hakkında bilgi veren Sancaktepe Gençlik Merkezi yetkilileri; amaçlarının; gençlere sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarını ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirmelerini ve topluma aktif bireyler olarak katılmalarını sağlamak olduğunu belirttiler.

Tanıtımlar gençlerimiz tarafından yoğun ilgi görürken, tanıtımın kendileri için çok yararlı olduğunu ifade eden gençler duydukları memnuniyeti dile getirerek, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’e ve gençlik merkezi çalışanlarına teşekkür etti.

selyus