HDPKK’lılar AK Parti’li gençlere saldırdı
HDPKK’lılar Ataşehir’de terör estirdi. Bir grup AK Parti’li genç kendilerine verilmek istenen HDPKK broşürü almayınca terörist seviciler tarafından saldırıya uğrayarak darp edildiler.

Olay, Ataşehir Necmettin Erbakan Caddesi’nde 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerinde bulunan AK Parti standına gelen bir grup HDP’li, ellerinde broşürleri AK Parti’li gençlere vermek istedi. AK Parti’liler ise istemediklerini belirtti. Durum karşısında öfkelenen HDP’liler AK Partililer ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. HDP’liler kavga sırasında AK Partili gençleri sopalarla yaraladı. Olay yerine çok sayıda resmi ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Çevik kuvvet ekipleri, kavga sonrası Ataşehir Belediyesi Kültür Merkezi içerisine saklanan korkak HDP’lileri çıkararak polis arabasıyla uzaklaştırırken olay sonrası toplanan kalabalığı da dağıttı.
Darp edilen gençleri ziyaret eden AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Özcan, “Bizi yolumuzdan hiçbir şey alıkoyamaz. Bunların yaptığı bu insanlık dışı saldırıyı şiddetle kınıyor, gençlerimize acil şifalar diliyorum” dedi.
Başkan Özcan’ın ziyaret sırasında İlçe Kadın Kolları Bakanı Neslihan Yurtdagül de yanında bulundu.
Benzer Videolar
-
AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, Türk Dünyası Engelliler Birliği Genel Başkanlığına seçildi
-
Muhittin Böcek’in ek ifadesi ortaya çıktı: “Ekrem İmamoğlu benden adaylığım karşılığında yaklaşık 15 milyon euro istedi”
-
Menderes Belediyesi AK Parti’ye geçti
-
TBMM Başkanı Kurtulmuş: “Cumhuriyetimizin ilk asrının yarısını heba ettiğimiz terör meselesini geride bırakıyoruz”
-
Recep Tayyip Erdoğan, “Bu davanın mayasında Abdülmecitlerin bu imanı var”
-
Gazeteci Nuray Başaran: “İYİ Parti FETÖ tarafından kuruldu, FETÖ finanse ediyordu”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Allah ömür ve sağlık verirse daha nice yıllar Türkiye’ye hizmet mücadelesi içinde olacağım”
-
AK Parti İstanbul teşkilatından Ankara’ya 15 bin kişilik çıkarma
-
CHP’de çok önemli bir kayıp: Ekrem İmamoğlu istifa etti
-
AK Parti Ataşehir’den Hakk’a yürüyen teşkilat mensuplarının ruhuna Kur’an-ı Kerim Tilaveti
-
Adalet Bakanı Akın Gürlek: “Terörsüz Türkiye hedefimiz huzuru, güveni ve kardeşliği kalıcı hale getirecek”
-
AK Parti’nin 25. yılında ebediyete irtihal eden teşkilat mensupları dualarla anıldı


