Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Haziran 2015

Mehmet Genç’ten önemli mesaj

AK Parti İstanbul Teşkilatlarının mihenk taşı, tecrübeli siyaset adamı  Mehmet Genç, siyasi tecrübesiyle kaleme aldığı ve çok önemli hatırlatmaları yaptığı yazısını okurlarımızla paylaşalım istedik.

AK Parti İstanbul Teşkilatlarının mihenk taşı, Kadıköy İlçe ile Ataşehir İlçe’nin kurucu yönetim kurulu üyesi, Ataşehir SKM Başkanlığı, hem Kadıköy hem de Ataşehir İlçe Başkan yardımcılığı görevlerini uzun yıllar başarıyla yürüten Mehmet Genç, siyasi tecrübesiyle kaleme aldığı ve çok önemli hatırlatmalar yaptığı yazısını okurlarımızla paylaşalım istedik.

Kıymetli dostlarım,

Memleketimi, milletimi çok seviyorum. Ülkemizi maceraya sürüklemeye kimsenin hakkı yok. 2002’lerde batmış, bitmiş, iflas etmiş bir durumdan, borcunu ödemiş, kasası dolu, cumhuriyet tarihimizin en önemli yatırımlarının yapıldığı, hatta İMF’ye borç verdiğimiz günleri gördük…

Ülkemizin kazanımlarının devamı için, daha güçlü bir Türkiye için, kirli koalisyon hesaplarını boşa çıkartmak ve istikrarın devamı için, AK Parti’nin desteklenmesi ve güçlendirilmesi kesinlikle şart ve çok önemlidir.

Bu millet çok daha iyi şeylere layıkken, yaklaşık otuz yılı aşkın bir süredir kan, gözyaşı, zulmü reva görenler şimdiler de kalkmış demokrasi, insan hakları, sevgiden ve barıştan söz ederek timsah gözyaşı döküyorlar. Ancak nafile. Bu millet kendisine yapılan zulmü de, iyiliği de asla unutmaz.

Bu milletin 2023 hedeflerinin önündeki tek engel, ne yaptığını bilmeyen, neye hizmet ettiğini göremeyen, geleceğe dair projesi olmayan muhalefettir.

Milli ve manevi değerlerine sahip bin yıllık şanlı tarihiyle barışık gençlik ile, geleceğin lider ülkesi büyük Türkiye için sadece ama sadece güçlü AK Parti yeter yolumuz açık olsun.

Zafer yakındır inşallah…

Mehmet GENÇ

Etiketler:
selyus