
İTO Meclis Üyesi Ateş, basın mensuplarını eleştirdi
İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meclisi, Aralık ayı toplantısını gerçekleştirdi. İTO 35. Grup İplik ve Elyaf Ürünleri Meclis Üyesi Bekir Taner Ateş, İTO Meclisinde 2019 bütçesi ve iş programıyla ilgili bir konuşma yaptı.
Konuşmasına basın mensuplarını eleştirerek başlayan Ateş, “Değerli basın mensupları bir şikayetimizi arz etmek istiyorum, tüm meclis toplantılarımıza gelip burayı izliyorsunuz ama maalesef bir tane haber dahi yazılı ve görsel basında manşete çıkmıyor. Acaba bizde mi bir eksiklik var, siz mi görevinizi yapmıyorsunuz” dedi.
“HAZİNE VE MALİYE İLK DEFA YERLİ VE MİLLİ OLMUŞTUR”
İTO Meclis Üyesi Bekir Taner Ateş, “2018 yılı ekonomik tabloları açıklayarak konuşmasını sürdüren Ateş, 2018 yılı zor bir yıldı, daha bitirmedik, inşallah daha kötü günler geçirmeden bitiririz. Hem siyasi hem de ekonomik olarak çok farklı bir gelişmelerin olduğu yıl oldu. Siyasi olarak yüz yıllık yönetim sistemimizi değiştirdik ve 24 Haziran seçimleriyle de Başkanlık Sistemi’ne geçtik. Ayrıca Hazine ve Maliyemiz de ilk defa yerli ve milli olmuştur” diye konuştu.
Ateş, konuşmasının devamında Türkiye’nin ekonomik tablosunu ortaya koydu.
Benzer Videolar
-
Sancaktepe’de duygulandıran ziyaret
-
Kadir Gurbetçi’nin bugün de güncelliğini koruyan “Çamlıca, cami, Estergon, Bazilika” başlıklı yazısı
-
Başkan Dursun’un 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
-
15 Temmuz Gazisi Üzeyir Civan: “Türkiye daha aydınlık yarınlara uyanacak”
-
Şehit eşi ve Gazi Şefkatlioğlu: “Ortada bir savaş yok, kardeş kardeşi vuruyordu”
-
Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın babası “Oğlumuzu seviyoruz ama devletimizi oğlumuzdan da çok seviyoruz”
-
15 Temmuz gazisi Musa İlhan: “Türkiye ayağındaki en büyük prangadan kurtulmuş oldu”
-
Başkan Candaroğlu, “Askerlik; sadece bir görev değil, aynı zamanda bir şereftir”
-
Fatih Camii’nde 81 hafız için icazet töreni düzenlendi
-
Kadın Hakları Koruma Derneği’nden cesur savcıya ziyaret
-
“Caddenin Enleri” ödülleri için jüri toplantısı Sancaktepe’de gerçekleşti
-
Dostlukları yarım asırı geçen “Eski Ümraniyeliler” bir araya geldi