Başkan Murat Aydın, Beykoz’un AK Kadınları ile buluştu
AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Beykoz Belediye Başkan Adayı ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ı Kadın Kolları Mahalle Yönetimleriyle buluşturdu… Programın organize edildiği salonun baştan sona dolu olduğu gözlerden kaçmadı.
Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’a yakışır bir tecrübeyle gerçekleştirilen programa katılan ve salonu dolu gören Murat Aydın, “Emek, gayret ve samimiyetinizle bize enerji veriyorsunuz” diyerek memnuniyetini ifade etti.

GAYE ZAYIF, “BİZ HAZIRIZ”
Açılış konuşmasını yapan AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Mahalle yönetimlerimizle birlikte Belediye Başkan Adayımız Murat Aydın’la “Buluşma ve Değerlendirme” toplantımızı yaptık. 31 Mart’ta Beykoz’da yeni bir tarih daha yazmak için buradayız. Biz hazırız…” dedi.

MURAT AYDIN BAŞKAN ZAYIF VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın ise, “Beykoz Kadın Kollarımızın Mahalle Yönetimleri toplantısına katıldık. Başta Kadın Kolları Başkanımız Gaye Zayıf olmak üzere teşkilat mensubu hanım kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. Emek, gayret ve samimiyetinizle bize enerji veriyorsunuz” diye konuştu.

Benzer Videolar
-
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Tuğgeneralliğe terfi etti
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Müslümanlar olarak başkalarına umut bağlamakla hiçbir yere varamayız”
-
Fatih’te “Bir Milletin Zafer Günleri” etkinliği düzenlendi
-
Şehit babasının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şiir okuma hayali gerçek oldu
-
Bayırbucak’ta kardeşliğin izi: Paylaş İnsani Yardım Derneği’nden Türkmen ailelere umut eli
-
Eşine olan sevgisi 60 basamaklık merdivene asansör yaptırdı
-
İBB Kızılay’a meydanda yer vermedi, Bahçelievler Belediyesi sahip çıktı
-
Yenilenmeden, ‘Yeni’ mümkün mü?
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gençlerimizin en iyi şekilde yetişmeniz için tüm gücümüzle çalışıyoruz”
-
Gazze’nin çocuk elçisi Ramadan Abu Jazar, AK Parti İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti
-
Kadıköy Rıhtım Camii için ilk kazık vuruldu
-
Ensar Vakfı Ataşehir Şube Başkanı Bektaş, “Bizde yardım kelimesi yok, bizde paylaşmak ve hediyeleşmek var”


