Hazır ol Ataşehir, İsmail Erdem geliyor!
AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem’in vizyon projeleri ilçenin çehresini değiştirecek. Sancaktepe’nin Kurucu Belediye Başkanı olan Erdem, 31 Mart Yerel Seçimleri boyunca gecesinin gündüzüne katarak daha iyi bir Ataşehir için yapacaklarını anlatıyor.
Kısa bir açıklama yapan İsmail Erdem, “Ataşehir halkımıza sunacağımız vizyon projelerimizi tanıttık. Sancaktepe’ye yaptıklarımız, Ataşehir’e yapacaklarımızın teminatıdır. Dünyada başka İstanbul yok, yarınlara yaşanılır bir şehir bırakmak en büyük hayalimizdir” dedi.
İSMAİL ERDEM BAŞKAN ERDOĞAN’IN ÖVGÜSÜNE MASHAR OLMUŞTU
Ataşehir’de yaptığı mitingde İBB Başkan adayı Binali Yıldırım’ı ile Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem’i öven Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekip ruhundan bahsetti. Ataşehir’in Erdem ile birlikte hak ettiği standartları yakalayacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sancaktepe’de iki dönem bu işleri başarıyla sürdürmüş olan Sivaslı İsmail Erdem. Deneyimli ve tecrübeli bir İsmail Erdem kardeşimizin pek çok projesi, çalışması ve hazırlığı var. 31 Mart’tan sonra ilçe belediye yatırımlarında da hak ettiği standartları yakalayacak. Bizde kaht-ı rical; yani adam kıtlığı yok. Ülkemizin her bir şehrine, ilçesine ve beldesine gönülden hizmet edecek tertemiz yürekli dava arkadaşlarımız var” diye konuştu.
Benzer Videolar
-
AK Parti, İstanbul’da yeni nesil teşkilat modeli ‘Her Site Bir Teşkilat’nı tanıttı
-
Şehrin en renkli etkinliği: “Sokak Stili Graffiti Festivali”, Gaziosmanpaşa’da gerçekleşti
-
AK Parti İstanbul Milletvekilleri vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor
-
AK Parti İstanbul İl Başkanlığından “Yerel Yönetimlerde İlk Basamak: Muhtarlarımız” paneli
-
Hadımköy’de yapımı tamamlanan Kültür Merkezi törenle açıldı
-
Tarihimize düşman Alper Yeğin’i eleştiren Feyzullah Torlak: “Mazeret değil proje, polemik değil eser üret”
-
AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Orhan Kahya, basın mensuplarıyla buluştu
-
AK Parti Milletvekili Şengül Karslı: muhalefetin gençlerle ilgili önergesine çok sert tepki verdi
-
Pendik’te engelsiz şenlik coşkusu: Bin 500 engelli birey ve ailesi doyasıya eğlendi
-
Milletvekili Şahin, “TBMM’nin 28. Dönemi için, yeni bir Anayasayı yapmak önemli bir sorumluluk.”
-
Kağıthane’de kaldırım işgallerine sıkı denetim
-
Selçuklu, Osmanlı ve Ayyıldız düşmanı Alper Yeğin, Sancaktepe’nin simgesi saat kulesini yıktırdı!


