İstanbul seçimleri için düşüncem değişmedi!
İstanbul seçimlerinin üzerinden 13 gün geçti. 1 Nisan Pazartesi günü ne diyorsam bugün de aynı şeyi söylüyorum. Yüksek Seçim Kurulu, ya sandıkların sayılmasını kabul edecek ya da yeniden seçim kararı alacak.
Bu saatten sonra üçüncü bir şık kalmadı! Hele ki Büyükçekmece’de usulsüzlükler üst üste patladıktan sonra..!!
Artık sandıklar falan sayılmaz ve YSK gereğini yapar. 16 Milyon İstanbullu seçimlere hazırlansın bence!
Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı pencerelerinden olası bir seçime bakacak olursak, sandıklara sahip çıkmakla birlikte bu yüce Türk Milletinin gönlüne giren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimini kazanır.
Bu Yüce Türk Milletini de kim temsil ediyor diye şöyle bir düşünecek olursak, HDPKK Türk Bayrağı ve Türk Milletinden nefret ediyor. CHP dersen DHKP-C partisi oldu, onlarında Türk Milletiyle bir işi olmaz. Ya İP, onlar da Fetullahçı Terör Örgütü’nün arka bahçesi..
Ne kaldı geriye? AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi. Onlarda vatansever Binali Yıldırım’ı aday gösterdi…
Bir lafın tamamını deliye anlatırlar. Anladınız siz!
Aklımdayken sizlerle önemli bir konuyu paylaşayım. Allah şaşırttı mı içindeki zikrini dışa vurdurur..
Bu millet ittifakının adayı Ekrem İmamoğlu, geçenlerde kamuoyunun önünde yaptığı konuşmada “145 yıldır demokrasi mücadelesi veriyoruz” diye gerçek zihniyetini ortaya koydu. Bu herife oy verenler, bu konuşmayı izledikten sonra önüne sandık geldiğinde yine oy verirse onun gibidir.. Vesselam!!!
İstanbul’un seçimlerine gelecek olursak, düşüncem aynı. YSK muhtemelen bugün veya önümüzdeki yakın günlerde İstanbulluların istediği yönde açıklamasını yapacaktır.
Benzer Yazılar
-
Tarihimize düşman Alper Yeğin’i eleştiren Feyzullah Torlak: “Mazeret değil proje, polemik değil eser üret”
-
AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Orhan Kahya, basın mensuplarıyla buluştu
-
AK Parti Milletvekili Şengül Karslı: muhalefetin gençlerle ilgili önergesine çok sert tepki verdi
-
Milletvekili Şahin, “TBMM’nin 28. Dönemi için, yeni bir Anayasayı yapmak önemli bir sorumluluk.”
-
Selçuklu, Osmanlı ve Ayyıldız düşmanı Alper Yeğin, Sancaktepe’nin simgesi saat kulesini yıktırdı!
-
Ümraniye’de örnek vefa buluşması
-
Ordulu siyasetçi ve iş insanları Sultanbeyli’de bir araya geldi
-
AK Parti İstanbul milletvekilleri Anneler Günü dolayısıyla sahadaydı
-
Burcu Köksal Salı günü AK Parti’ye geçiyor
-
Başkan Vekili Gürzel, eski Genel Başkanı Özel’e “YILDIRIMHAN” füzesi fırlattı!
-
İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir: “CHP’de siyasal çürüme kurumsallaştı”
-
MHP Ümraniye’de değişim yaşandı


