Galatasaray ve Konyasporlu futbolcular, Emine Bulut ve Tuba Erkol cinayetleri sonrası maça siyah pankart taşıyarak çıktı.
Süper Lig’in ikinci haftasında Galatasaray, sahasında Konyaspor ile mücadele ederken, iki takımın futbolcuları ve hakemler, Kırıkkale’de 4 yıl önce boşandığı eski kocası tarafından 10 yaşındaki kızının önünde katledilen Emine Bulut ve Konya’da yine çocukları önünde eşi tarafından öldürülen Tuba Erkol anısına maça üzerinde ‘Son olsun kadın cinayetleri son bulsun’ yazılı siyah pankart taşıyarak çıktı. Mücadele kadın cinayetlerini protesto etmek için 1 dakika geç başladı.
Taraftarlar da ‘Kadına uzanan eller kırılsın’ diye slogan attı.
Emine Bulut için siyah pankart
Benzer Haberler
-
İstanbul’da muhteşem gün doğumu
-
Aslı Baykal, “Dilek İmamoğlu’nun bu ekonomik rahatlığının kaynağı nedir?”
-
Yeniköy sahilde mühimmat bulundu
-
Alihan Kuriş Suç Örgütü soruşturmasında evrak imha ihbarı doğrulandı
-
650 bin ziyaretçiyi ağırlayan Rami Çocuk ve Sanat Bienali sona erdi
-
Beykoz, Uluslararası Boğaziçi Triatlon Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor
-
Özel Sporcular Down Judo Milli Takımı namağlup dünya şampiyonu
-
AK Parti İstanbul İl Başkanı Özdemir: “Meclis üyelerinin hür iradesinin sandığa yansıması için tüm hukukçularımızla gerekli başvurumuzu yapacağız”
-
AK Parti’li Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “Vira Bismillah…” dedi
-
Sancaktepe’de emeğin ve güvenin adresi “İZMA GOLD” törenle açıldı
-
15 Temmuz şehitleri anısına İHA’lardan 253 kilometrelik rotada ay-yıldızlı radar izi
-
Oğuzhan Uğur gözaltına alındı


