Leyla’ya umut ol!
Kahramanmaraş’ta bir buçuk aylıkken başına örtülü eşarbının yanması sonrası yüz ve kafa derisinde yanan Leyla Demirci, “. Artık herkes gibi saçımı taramak, makyaj yapmak istiyorum. Büyük adamlar lütfen ameliyat olmama yardım edin.”
Onikişubat ilçesi Altınova Mahallesi’nde oturan Leyla Demirci ailesinin 4 çocuğundan biri olan Leyla Demirci, bir buçuk aylıkken annesi tarafından banyo yaptırıldıktan sonra beşiğe yatırıldı. Annesinin yüzüne örttüğü eşarbın odada bulunan çocuklar tarafından yakılması sonucu Leyla’nın yüz ve kafa derisi yandı.
“SAÇIMI TARAMAK, MAKYAJ YAPMAK İSTİYORUM”
Leyla Demirci, “Ben yüz nakli olmak istiyorum ve herkes gibi koşup oynamak, makyaj yapıp insanların arasına girmek istiyorum. Ben cumhurbaşkanımızdan yardım bekliyorum. 6 aydan 6 aya Antalya’ya gidip tahlillerimizi veriyorum ve tedavi oluyorum.
1,5 aylıkken yüzüm yandı, çok zorluklar çektim, çevrem benden korkuyor. Artık herkes gibi saçımı taramak, makyaj yapmak istiyorum. Büyük adamlar lütfen ameliyat olmama yardım edin.”
Benzer Videolar
-
Gazzeli hastalar AK Parti Milletvekili Şengül Karslı’yı hüngür hüngür ağlattı
-
Kahramanmaraş’ta okulda silahlı saldırı: 9 ölü, 13 yaralı
-
Yeşilay Şile Şubesi, söyleşide ünlüleri konuk etti
-
Andaman Denizi’nde Arakanlı Müslümanları taşıyan tekne alabora oldu: 250 kayıp
-
Kemal Akar, “Güçlü toplumlar yalnızca bilgiyle değil, aynı zamanda sağlam değerler üzerinde yükselir”
-
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Uluslararası Vuslat Platformu’nun “Ufuktaki Yeni Türkiye İstanbul Buluşmaları”nın konuğu oldu
-
Kahramanmaraş tanıtım günleri İstanbul’da kapılarını açtı
-
İstanbul’da Polis Haftası coşkusu: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden Sultanahmet’e görkemli kortej
-
Hasan Hüsrev Hatemi, son yolculuğuna uğurlandı
-
İstanbul Valisi Gül, “Bu yılın ilk üç ayında 37 çete çökertildi, 873 şahıs yakalandı”
-
“Kadıköy Camii Projesine” derneklerden destek
-
Mehmet Dinç: “Gençlerimizin yüzde 12’si kumar, bahis ve tütün reklamlarını pasif olarak izliyor”


