Ana Sayfa EĞİTİM 21 Ekim 2019

Başkan Hilmi Türkmen, “Çocuklarımız bizim gözbebeklerimizdir”

Başkan Türkmen, “Bizim en önemli, en kıymetli ve en hassas değerlerimiz okullarımızdır. Çünkü bu okullarda yetişen çocuklarımız sadece günümüz değil geleceğin Türkiye’sini de inşallah inşâ ve imâr edecekler. Bu yüzden çocuklarımız bizim gözbebeklerimizdir” dedi.

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her Pazartesi farklı bir okulda düzenlenen bayrak töreni bu hafta Necmiye Güniz İlkokulu’nda gerçekleşti.

Törene Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın katıldı.

“OKULLARDA YETİŞEN ÇOCUKLARIMIZ SADECE GÜNÜMÜZ DEĞİL GELECEĞİN TÜRKİYE’SİNİ DE İNŞALLAH İNŞÂ VE İMÂR EDECEKLER”

Başkan Türkmen konuşmasında; “Bizler her Pazartesi sabahı sayın Kaymakamımız, Milli Eğitim Müdürümüz ve belediyeden arkadaşlarımızla birlikte Üsküdar’ımızın değişik okullarında haftaya başlarız. Hem çocuklarımıza günaydın, iyi dersler demek hem de okullarımızı ziyaret etmek maksadıyla Pazartesi sabahı programlarımızı yaklaşık 6 yıldır aksatmadan devam ettiriyoruz. Bu sabah da çok güzel okullarımızdan biri olan Ünalan Mahallemizdeki Necmiye Güniz İlkokulu’nda sevgili çocuklarımız ve saygıdeğer velilerimiz ile beraberiz. Bizim en önemli, en kıymetli ve en hassas değerlerimiz okullarımızdır. Çünkü bu okullarda yetişen çocuklarımız sadece günümüz değil geleceğin Türkiye’sini de inşallah inşâ ve imâr edecekler. Bu yüzden çocuklarımız bizim gözbebeklerimizdir” şeklinde konuştu.

Törenin ardından Başkan Türkmen öğrencilerle fotoğraf çektirdi ve velilerle sohbet etti.

selyus