Başkan Türkmen’in Üsküdarlılara önemli mesajı var!
Üsküdar Belediyesi, daha iyi bir gelecek için ‘Sıfır Atık’ projesiyle “Dönüşümde Üsküdar Modeli”ni başlattı. Proje kapsamında Üsküdar’da Salı ve Cuma günleri sadece geri dönüşüm çöpleri toplanarak ekonomiye katkı sağlanacak.
“Çöpten hayır çıkartan” bu önemli proje ile ilgili Üsküdarlılara seslenen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bugün 1 Kasım. Çöpten hayır çıkardığımız günler başladı değerli komşularım. Belediyemizin sıfır atık seferberliğine ben de canı gönülden katılıyorum. Salı ve Cuma sadece geri dönüşebilir atıklarımızı çıkartalım, elde edilen gelir ihtiyaç sahiplerine şifa, deva olsun” dedi.
Benzer Videolar
-
AK Parti Milletvekilleri Üsküdar’da mahallelere çıkarma yaptı
-
Kürşad Zorlu: “2028’de önce Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz, ardından da İstanbul’umuzu yeniden alacağız”
-
Burak Çifci, “Birlik ve beraberliğimizin temelinde Cumhurbaşkanımıza bağlılık var”
-
AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir’den Üsküdar’da dolu dolu bir gün
-
Aslı Baykal, ‘CHP’de soytarılıklar yaşanıyor’
-
İl Başkanı Abdullah Özdemir: “Özgür Özel yalanı utanmadan söylüyor!”
-
İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, TBMM Anayasa Komisyonu Üyeliğine seçildi
-
Bakan Kurum: “Tek bir tuğla bile koymadınız, bari gölge etmeyin”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bölgemizde terörün devri tamamen kapanmıştır”
-
AK Parti İstanbul Teşkilatları kış dönemi saha çalışmalarına başladı
-
Bakan Bolat: “Ocak-Şubat ayı enflasyonda 20’li rakamları görmeye başlayacağız”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Muhalefet bir avuç rant şebekesinin gündemine hapsoldu


