
Başkan Erdoğan, kongrelerle ilgili önemli açıklama yaptı
Başkan Erdoğan, “Tek vücut hâlinde hareket ederek tüm Türkiye’de gerçekleştireceğimiz il-ilçe-belde kongreleri milletimiz ile yeniden kucaklaşmamıza vesile olacaktır. AK Parti teşkilatları olarak hazırladığımız kurumsal kimliğe uymamız ve bu kimlikte belirlenmiş hususların dışına çıkmamamız elzemdir. Gerçekleştireceğimiz kongrelerimizin partimiz ve memleketimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyor, sizlere inanıyor ve güveniyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun…”
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhur Başkanı Recep Tayip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Kongre süreci ile ilgili bir açıklama yaptı.
Başkan Erdoğan, “Kuruluşumuzdan bugüne, inandığımız değerleri korumak için çıktığımız kutlu yürüyüşte, milletimizin gösterdiği istikameti kendimize yol bildik. Bu doğrultuda içeride ve dışarıda haklı mücadelemizi her daim sürdürdük.
Millet ve hizmet aşkıyla başlayan yolculuğumuzu, ulaşımdan eğitime, kültürden sağlığa, savunma sanayisinden enerjiye, başardığımız yüzlerce hedefle taçlandırdık. Ülkemiz için her zaman daha iyisini, en iyisini arzuladık.
Geldiğimiz noktada, Türkiye’nin partisi olarak yeni bir döneme kucak açıyoruz.
Yola çıkış amacımızı unutmadığımız gibi bizi yolumuzdan döndürmeye çalışanlara da asla müsaade etmedik. Siyasetimizin merkezinden insan, sevdamızdan Türkiye eksik olmadı. Bu uğurda milletimizle omuz omuza yeni mücadelelere atılmaya ilk günkü aşkla bir kez daha hazırız.
Türkiye için içeride ve dışarıda verdiğimiz mücadelelere devam edecek, inandığımız yolda yürüyeceğiz.
Tek vücut hâlinde hareket ederek tüm Türkiye’de gerçekleştireceğimiz il-ilçe-belde kongreleri milletimiz ile yeniden kucaklaşmamıza vesile olacaktır. AK Parti teşkilatları olarak hazırladığımız kurumsal kimliğe uymamız ve bu kimlikte belirlenmiş hususların dışına çıkmamamız elzemdir.
Gerçekleştireceğimiz kongrelerimizin partimiz ve memleketimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyor, sizlere inanıyor ve güveniyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun…” dedi.
Benzer Videolar
-
Gazze’ye gönüllü giden Türk doktor Aydoğan: “İsrail, oradaki hayatı bitirmek, yaralıların ölmesini hızlandırmak için hastanelere saldırıyor”
-
Barış Özerol ‘Mercimek Dede’nin kırılan mezar taşını yaptırdı
-
Beynamaz Ümit Özdağ’ın ‘namaz kılmamı engellediler’ iddiası yalanlandı
-
9 çocuğu 12 torununu Gazze’de bıraktı! “Yardımlar sadece Türkiye’den geliyor”
-
4 yaşındaki çocuğuna şiddet uygulayan anne gizli kameraya yakalandı
-
Jandarma Genel Komutanlığı’nın 186’ıncı kuruluş yıl dönümünde şehitler anıldı
-
Beylikdüzü’nde bir koca, karısını takip eden şahsı tekme tokat dövdü
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Kimsesiz değilsin, biz varız” dediği Suzan Tosun son yolculuğuna uğurlandı
-
Pendik’te Aydos Ormanı’na girdikten sonra kaybolan şahıs bulundu
-
Kurban Bayramı’nın son gününde Adalar İskelesi’nde yoğunluk oluştu
-
İETT otobüsünde çocuğuna vuran baba ile vatandaş arasında yumruklu kavga
-
Vatandaşlar Kurban Bayramı namazını Ayasofya’da kıldı