Başkan Döğücü, “Unutulmaması gerekir ki 28 Şubat 15 Temmuz’un da habercisiydi”
Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Doğücü, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantılarının 2. oturumunda söz alarak 28 Şubat postmodern darbesi ile ilgili bir konuşma yaptı.
İB Meclis kürsüsünden 28 Şubat’ı yapanları şiddetle kınayan Başkan Döğücü, “28 Şubat’ı hiçbir zaman unutmayalım” dedi.
Döğücü, “Bin yıl sürecek denilen 28 Şubat, sürmedi, sürmeyecek. Tıpkı 15 Temmuz’un bir gecede püskürtüldüğü gibi! Bu kürsüden bir kez daha 28 Şubat’ı hatırlayalım istiyorum. 28 Şubat, inanç özgürlüğüne bir darbeydi. 28 Şubat, sivil siyaset ve katılımcı demokrasiye bir darbeydi. 28 Şubat, Türkiye ekonomisine, kalkınma ve ilerlemesine bir darbeydi. 28 Şubat aynı zamanda Türkiye’nin küresel itibarına da vurulmuş bir darbeydi. Ve unutulmaması gerekir ki 28 Şubat 15 Temmuz’un da habercisiydi.”
Benzer Videolar
-
İstanbul İl Sağlık Müdürü Güner: “Bir yılda 300 kere doktora giden hasta var”
-
‘Ekrem İmamoğlu Çıkar Amaçlı Suç Örgütü’ tutuklu sanık Adem Soytekin’in çapraz sorgusu yapıldı
-
Kağıthane Belediyesi’nden kabir ziyaretlerine kolaylık
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 333 hafızın icazet merasimine katıldı
-
Üsküdar’da fast-food zincirini boykot 200’üncü gününe ulaştı
-
İBB davasında ‘kamera bantlama’ olayının sanıklarından Çağlar Türkmen savunma yaptı
-
Virajı alamayan sürücü ağaca çarptı
-
Mahkeme; Şeyma Döğücü’ye iftira atan CHP’li Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’i tazminata mahkûm etti
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Dünyada barışı ve huzuru savunurken ülkemizde buna gölge düşürecek hiçbir eyleme izin vermeyiz.”
-
Pendik’te ilahiler ve ezgiler çocukların sesinden yükseldi
-
AK Parti İstanbul’dan her gün on binlerce kişiye çorba ikramı
-
Arnavutköy’de çamurlu yolda kalan İETT otobüsünü vatandaşlar itti


