CHP’li bazı İBB Meclis Üyelerinden İstiklal Marşı’na saygısızlık!
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Mart ayı toplantılarının 1. oturumunda Saraçhane’de gerçekleşti. İBB Meclisi, bu toplantıda tarihinin en büyük saygısızlığını yaşadı.
AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Tevfik Göksu kürsüden İstiklal Marşını okumaya başladığında meclis üyelerinin büyük bir çoğunluğu ayağa kalkarak Başkan Göksu’ya eşlik etti.
Lakin, İstiklal Marşı hep bir ağızdan okunurken bazı CHP’li İBB Meclis Üyeleri ayağa kalkmadığı gibi İstiklal Marşı’nı da okumadı.
Yerel seçimlerde HDPKK ile gizli ittifak yaparsan, radikal sol fraksiyonların desteğini alırsan, onlarda Belediye Meclis Üyesi listelerinin ön sıralarına kendilerini yazdırırlar.
Onlarda İBB Meclisinde bu edepsizliği yapar!
Bu saygısız İBB Meclis Üyeleri Türkiye düşmanlığı, İstiklal Marşı düşmanlığı, Mehmetçik düşmanlığı yaparak mecliste kendilerini aleni deşifre ettiler!
Benzer Videolar
-
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Gazeteci Murat Ağırel’in iftira haberine cevap verdi
-
Sivas Kültür Günlerinde CHP’lilerle Yeni Parti’liler arsında kavga çıktı
-
Bakan Memişoğlu, “İdealizm mutluluktur esasında, çünkü ideal insan hedefi olan insandır”
-
Sinem Dedetaş ev hapsi şartıyla tahliye edildi
-
‘İstanbul’u Dinliyoruz’ buluşmalarının dördüncü durağı Beykoz oldu
-
“Buğday Tanesi” ile Bakü’de engelsiz dünya mesajı
-
AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir: “İBB’deki soruşturmalar siyasal zemini kirletti”
-
AK Parti İstanbul milletvekilleri Ataşehir, Bahçelievler ve Sarıyer’de vatandaşlarla buluştu
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar ve Ataşehir Belediye Başkan Vekillerini kabul etti
-
Bakan Kurum: “Türkiye, yarının dünyasına imzasını atacak, tüm insanlığın geleceğine mührünü vuracak”
-
Kılıçdaroğlu, Yeni Parti’ye ihtar çekti: “Aldığınız 5 milyonu geri verin”
-
İstanbul’un 39 ilçesinden toplanacak talepler vizyon belgesine dönüştürülecek


