Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 9 Kasım 2015

Sivas Günleri’nin isimsiz kahramanı!

Dünyada her başarının arkasında mutlaka bir kahraman vardır. Altıncı Sivas Günleri’nin kahramanı hiç şüphesiz İsmail Erdem’dir. Birde; yine her başarının arkasında isimsiz kahramanlar da vardır. Onlar tevazu gösterir, ön plana çıkmazlar. Sivas Günleri etkinlik alanının hazırlanmasından, açılış günü protokol buluşmasında, üç günlük programların organizasyonunda Mehmet Genç’in imzası var.

Yüzbinlerce Sivaslının Maltepe etkinlik alanına akın ettiği ‘Sivas Günleri’ birbirinden etkili programlarla dolu dolu geçti. Sivas Platformu ve İstanbul Sivas Konfederasyonu tarafından bu sene Maltepe etkinlik alanında altıncısı düzenlenen ’Sivas Günleri’ Pazar akşamı geç saatlerde kapandı. Dünyada her başarının arkasında mutlaka bir kahraman vardır. Altıncı Sivas Günleri’nin kahramanı hiç şüphesiz İsmail Erdem’dir. Birde; yine her başarının arkasında isimsiz kahramanlar da vardır. Onlar tevazu gösterir, ön plana çıkmazlar. Sivas Günleri etkinlik alanının hazırlanmasından, açılış günün protokol organizasyonunda, üç günlük programların organizasyonuna kadar, tereyağından kıl çeker gibi her şeyi itinayla gerçekleştiren isimsiz kahraman Mehmet Genç, böyle büyük bir organizasyonun altına imza attığı İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak şahit olduk.

 

“BU BAŞARI İSMAİL ERDEM RİYASETİNDE GERÇEKLEŞTİ”

6. Sivas Tanıtım Günleri ile ilgili bir açıklama yapan Sivas Platformu ve İstanbul Sivas Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmer Genç, “Sancaktepe Belediye Başkan’ımız, Sivas Platformu Başkan’ımız ve İstanbul Sivas Konfederasyonu Başkan’ımız, Sivas’ın abisi Sn. İsmail Erdem’in riyasetinde yüzbinlerin sel olup aktığı Maltepe Sahilinde saz’ın ve sözün başkenti Sivas, damla damla biriken bir kültürün tarihsel sorumluluğunu yerine getirmiş olmanın haklı gururunu yaşadı. Bu vesile ile Sayın Başkan’ımıza bir Sivaslı olarak ve STK Temsilcisi olarak şükranlarımı sunuyorum.”

 

selyus