Bilal Erdoğan, Cihannüma Sohbetleri’nin konuğu oldu
Cihannüma Sohbetleri önemli konukları ağırlamaya devam ediyor. Cihannüma Derneği’nin düzenlediği, eğitimci Dr. Ömer Faruk Yelkenci’nin moderatörlüğünü üstlendiği programın konuğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan oldu.
Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanvekili olan Erdoğan, İmam Hatip Lisesi yıllarından bahsederken yaşadıkları mağduriyeti ve takıldıkları kat sayılarını da anlattı.
Bilal Erdoğan, kat sayı yüzünden istediği yeri, istediği üniversiteyi, istediği bölümü kazanmayıp perişan olan arkadaşlarının olduğunu da söyledi.
Yelkenci’nin bir çok alanda sorduğu soruları cevaplayan Erdoğan, gençlerden ümitli olduğunu özellikle de dile getirdi.
Benzer Videolar
-
İstanbul protokolü Çetinkaya ve Özdemir çiftini mutlu gününde yalnız bırakmadı
-
AK Parti Gençlik Kolları’nın düzenlediği ‘Ayasofya Yürüyüşü’ne binler katıldı
-
Ayasofya Camii’nde 15 Temmuz şehitleri için 253 hafız tarafından hatim duası okundu
-
Trabzon Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu’ndan güçlü hamle: Genel Sekreter Yardımcılığına Serdar Kızıldağ getirildi
-
6 Şubat depreminde kolunu kaybeden anne biyonik koluna kavuştu: “En büyük hayalim kızımın saçlarını tarayabilmek”
-
Beyazıt Meydanı’nda kruvaziyer gemisi protesto edildi
-
Düğmeciler Mahalle Muhtarlığı, bir kaşık Aşure ile bir mahalle dolusu kardeşlik dağıttı
-
Sultangazi’de aşure bereketi
-
Avcılar’da İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın da katıldığı huzur uygulaması gerçekleştirildi
-
Şile Dernekler Federasyonu’ndan tarihe iz bırakacak bir gece
-
Zeytinburnu’nda Alya Merkezefendi Konutları’nın anahtar teslim töreni gerçekleştirildi
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Akışa yön veren bir gençlik yetiştireceğiz”


