Bilal Erdoğan, Cihannüma Sohbetleri’nin konuğu oldu
Cihannüma Sohbetleri önemli konukları ağırlamaya devam ediyor. Cihannüma Derneği’nin düzenlediği, eğitimci Dr. Ömer Faruk Yelkenci’nin moderatörlüğünü üstlendiği programın konuğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan oldu.
Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanvekili olan Erdoğan, İmam Hatip Lisesi yıllarından bahsederken yaşadıkları mağduriyeti ve takıldıkları kat sayılarını da anlattı.
Bilal Erdoğan, kat sayı yüzünden istediği yeri, istediği üniversiteyi, istediği bölümü kazanmayıp perişan olan arkadaşlarının olduğunu da söyledi.
Yelkenci’nin bir çok alanda sorduğu soruları cevaplayan Erdoğan, gençlerden ümitli olduğunu özellikle de dile getirdi.
Benzer Videolar
-
Esenler Belediyesi’nden miniklere kırtasiye desteği
-
Üniversiteyi ilk kez kazanan Pendikli öğrencilere 20 bin TL eğitim desteği
-
Tuzla’da okul destek paketi başvuruları başladı
-
Çekmeköy Kaymakamı Ömer Bilgin’e Eğitime Destek Platformundan ziyaret
-
Bakan Tekin: ” Ramazan ayı etkinliklerini yaptığımız için bizi gerici, sapkın bir azınlık diye tanımladılar”
-
Üniversite adayları Arnavutköy’de geleceğin mesleklerini bakanlarla konuştu
-
Bakan Tekin: “Kim olursa olsun bir eğitim kurumu yapmak istiyorsa anayasal olarak bizimle beraber çalışmak zorundadır”
-
Arnavutköy’de üniversite adaylarına tercih desteği
-
Heybeliada Deniz Harp Okulu’nda çıkan yangın söndürüldü
-
Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden YKS’de iki başarı birden
-
Manas Üniversitesi öğrencilerinden Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ziyaret
-
Şile’de 43 öğrencinin İBB’nin dağıttığı kumanyadan zehirlendiği iddiasıyla 4 şüpheliye 10 yıla kadar hapis talebi


