Darbe sevici ve 28 Şubat’çı Perinçek, “İktidar gemisinin rotasını biz çiziyoruz”
140journos belgeselinde açıklamalarda bulunan Çin’in Türkiye piyonu, darbe sevici Vatan Partisi Genel Bakanı Doğu Perinçek, iktidara rotayı kendilerinin çizdiğini anlattı. Perinçek, “İktidarı desteklemiyoruz, aynı gemideyiz. Onlar gemiyi yönetiyor, biz rota çiziyoruz” dedi.
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 140journos belgeselinde açıklamalarda bulundu.
AK Parti’nin de “milli kuvvetler”in tarafına geçtiğini savunan 28 Şubat’çı, İslam düşmanı Doğu Perinçek, “Şu anda Türkiye’de diyelim Vatan Partisi’nden sonra en milli olan AK Parti ile MHP”
“İKTİDARI DESTEKLEMİYORUZ, ROTASINI ÇİZİYORUZ”
Kendilerinin Erdoğan’ı desteklemediklerini ancak onlarla aynı gemide olup, gemiye de rota çizdiklerini belirten Perinçek, şunları söyledi: “Sonuç itibariyle Tayyip Erdoğan’ı desteklemiyoruz, Tayyip Erdoğan bizi destekliyor. Dolayısıyla Vatan Partisi’yle AK Parti aynı gemide, aynı cephede, Türkiye ittifakı içinde, Türkiye cephesinde. Orda MHP de var. Aynı zamanda o gemide bir kaptanlık sorunu da olabilir. Yani kim bu gemiyi en iyi yönetir? Kim bu gemiyi kayalara çarpmadan hedefimize doğru götürür? Şu anda o geminin kaptanı AK Parti. Tabi Vatan Partisi de o geminin rotasını çizen konumunda şu an.”
Benzer Videolar
-
AK Parti Üsküdar sahaya hâkim
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “ABD-İran meselesine sadece askeri pencereden bakmak, bölgeyi felakete götürür”
-
Terörsüz Türkiye takvimi işliyor
-
Feyzullah Torlak, “Sancaktepe’nin seviyesiz belediye başkanı örgüt kafasıyla haydutluk ve kabadayılık yapıyor”
-
Kurum: “Bugüne kadar İstanbul’umuzda tam 927 bin yuvamızı dönüştürdük”
-
Bakan Hakan Fidan: “Eyleme ihtiyacımız olduğu kadar bilgiye, öğrenmeye, tecrübe aktarımına da ihtiyacımız var”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’i kabul etti
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete tepki: “Yolsuzluk yapmadıysanız, rüşvet almadıysanız bu telaş hali niye?
-
Murat Kurum’dan CHP’li Özel’e cevap: “Engel oluyor dediğin Murat bitiriyor”
-
Bakan Kurum: “İstanbul’umuzu kentsel dönüşümle yenileyeceğiz, sosyal konutlarla güçlendireceğiz”
-
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: “Terör suçluları idam edilsin”
-
Bakan Bak: “Arnavutköy’de spor altyapısının güçlendirilmesine yönelik çalışmalar devam edecek”


