Milletvekili Bayram, Radyospor’un konuğu oldu
Radyospor’dan Ekrem Ensar Özülker’in sunduğu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında görev yapan milletvekilleri ile siyasetten uzak, spor dünyasındaki gelişmelerin konuşulduğu ‘Meclis Spor’ programının bu seferki konuğu AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram oldu.
“NASIL YEMEK BİR İHTİYAÇSA, SPOR DA BÜYÜK BİR İHTİYAÇTIR”
Pandemi sürecinde spora zaman ayırabiliyor musunuz? sorusuna cevap veren Milletvekili Bayram, “Spor her insanın yapması gereken ihtiyaçlardan biridir. Nasıl yemek bir ihtiyaçsa, spor da büyük bir ihtiyaçtır. Gençlikten yaşlılığa bir pay bırakmak lazım, bunun en güzeli de spordur. Ben de fırsat buldukça spor yapıyorum. Yürüyorum. Yüzmeyi seviyorum.”
“OKUL YILLARINDA FUTBOLA MERAKIM VARDI”
Geçmişte amatör ya da profesyonel olarak herhangi bir spor branşıyla uğraştınız mı? sorusunu cevaplayan Bayram, “Okul yıllarında futbola merakım vardı. Futbol oynardım. Basketbol oynardım. Şu an fırsat bulamıyorum ama kondisyonum müsaade ederse yine oynamak istiyorum.”
“ERZİNCAN SPOR KULÜBÜ’NDE YÖNETİCİLİK YAPTIM”
Herhangi bir spor kulübünde yöneticilik yaptınız mı? sorusuna da cevaplayan İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram, “2005-2008 yılları arasında Erzincan Spor Kulübü’nde yöneticilik yaptım. İstanbul’dan memleketim Erzincan’a gider oradaki maçları takip ederdim. Deplasmanda olan maçalara katılırdık. Anadolu kulüplerinde yöneticilik yapmak kolay iş değildir. Ciddi manada bütçeye ihtiyaç vardır. O zaman büyük gayretlerle Erzincan Spor Kulübü’müzü bir noktaya getirdik.”
Benzer Videolar
-
İBB Kızılay’a meydanda yer vermedi, Bahçelievler Belediyesi sahip çıktı
-
Yenilenmeden, ‘Yeni’ mümkün mü?
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gençlerimizin en iyi şekilde yetişmeniz için tüm gücümüzle çalışıyoruz”
-
Gazze’nin çocuk elçisi Ramadan Abu Jazar, AK Parti İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti
-
Kadıköy Rıhtım Camii için ilk kazık vuruldu
-
Ensar Vakfı Ataşehir Şube Başkanı Bektaş, “Bizde yardım kelimesi yok, bizde paylaşmak ve hediyeleşmek var”
-
AK Kadınların gazete manşeti: “Müjdeler olsun, Ayasofya açıldı”
-
İletişim Başkanı Burhanettin Duran: “Ayasofya’nın ibadete açılması adeta bir Kızılelma’ydı”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Ayasofya’nın dirilişi mübarek olsun”
-
Kağıthane’de Ayazma Camii ve Külliyesi açılış için gün sayıyor
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan “Cake Not Hate” kampanyasıyla tanınan Joshua Harris’i kabul etti
-
İstanbul’da yolda yürüyen kadının ensesine vurup kaçtı


