
Fatih’in Nesli Derneği, Maltepe’de yine ses getiren hayır işine imza attı
Fatih’in Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği, Maltepe Meydanı’nda Peygamber Efendimizin müjdeleyicisi Fatih Sultan Mehmet Han’ın anısına binlerce puding dağıttılar.
Yoğun ilgi gören binlerce ücretsiz puding dağıtımının öncülüğünü yapan Dernek Başkanı Bülent Gürpınar’a Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri destek verdi.
Fatih’in Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanı Bülent Gürpınar, “Puding dağıtımı yaptığımız işlerin küçük bir ayrıntısı. Esas bizim amacımız imanlı bir nesil yetiştirmek. Bu yönde Maltepe’de çok yönlü çalışmalar yapıyoruz.
Biz burda mille ve manevi değerlere sahip çıkan bir gençlik yetiştirmek istiyoruz. Gençlik uçurumun kenarında. İllegal örgütler, terör örgütleri, uyuşturucu tacirleri bu gençlerin yanında. “Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın” demeyelim. O yılan gelir senin evladının da sokar. İş işten geçmiş olur. Onun için gelin hep birlikte Allah’ını Peygamberini, helalı haramı bilen gençlik yetiştirelim” dedi.
Benzer Videolar
-
AK Parti MYK’da radarlı trafik denetimleri ele alındı: Trafik cezaları ölçülü olmalı!..
-
İlçe Başkanı Haydar Göksoy, Dünya Çevre Haftası’nda Kartallılarla buluştu
-
AK Parti Kadın Kolları “İş’te Kadın Kardeşim” projesiyle 1500 çocuğu giydirdi
-
AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Erdem Koçoğlu, “Mevcut yerel yönetim ilçeye katkı sunamıyor”
-
Numan Kurtulmuş yeniden TBMM Başkanı
-
AK Parti kampa giriyor
-
YPG çatışmaya hazırlanıyor: İran desteği arttı, katılım 50 bini aştı
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Geçmişe sırtımızı dönmemiz istendi. En parlak dönemlerimiz adeta yok sayıldı”
-
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ‘‘Kararlılıkla uyguladığımız ekonomi programı başarılı sonuçlar üretmekte’’
-
Milletvekili Şahin’den COVİD düzenlemesi çağrısı : ‘Hiçbir şey için geç değil!’
-
Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’den Selçuklu hazımsızlığı
-
Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, “Kent lokantaları bir büyük palavradır”