Ankara’nın cahil ve sabit fikirli insanları!
Beyaz Tv’nin sokak röportajında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçimde önceki vadettiği ve gerçekleştirdiği üç icraatını sayabilir misiniz?” sorusuna cevap veremeyen Ankaralılar nasıl da körü körüne saplantı içinde olduklarını gösteriyorlar.
Sizin anlayacağınız ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın 21 ayda değil üç tane bir tane bile bitirdiği bir iş yok.
Aynı şekilde hizmet konusunda başarısız olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da Mansur Yavaş’tan bir farkı yok.
Al birini, vur ötekine..!!
Benzer Videolar
-
“TCG Yavuz” Beykoz’da İstanbul Boğazı’nın ilk ve tek müze gemisi olacak
-
Pendik Belediyesi Spor Kongre ve Nikah Merkezi’nin yapımına başlandı
-
Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, halk gününde vatandaşlarla buluştu
-
Dünya Beykozlular Günü’ne yoğun katılım
-
Başkan Vekili Gürzel’den 19.08 Dünya Beykozlular günü mesajı
-
Tuzla’da komşu ziyareti
-
Beykoz metrosu için tarihi imza
-
17 Ağustos depreminin sene-i devriyesinde Arnavutköy’de yeni konutların temeli atıldı
-
Menderes Belediyesi AK Parti’ye geçti
-
Beyoğlu Belediyesi’nde işten çıkarılan birim sorumlusundan çarpıcı iddialar: “Tehdit edildim, şikayetimi çekmem için baskı yapıldı”
-
Gaziosmanpaşa’da halk sağlığını tehdit eden 10 ton ürünün piyasaya sürülmesi engellendi
-
Kadıköy’de peronların kaldırılması vatandaşı isyan ettirdi: “Bu mağduriyeti niçin bize yaşatıyorsunuz”


