Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Şubat 2021

Ahde Vefanın adıdır; Sancaktepe

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ ÖZEL HABER

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, “Nazik ziyaretleri için çok çok teşekkür ederim. Yıllarca yol arkadaşlığı yaptığımız teşkilat mensuplarımızla bir araya gelmek güzel bir duygu. Ahde vefanın güzel bir örneği” 

Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sefanur Akça, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Aktaş, Belediye Başkan Yardımcıları ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, önceki iki dönem Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem’e bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinde İlçe Başkanı İsmail Erdem’in çok duygulandığı ve ziyadesiyle memnun kaldığı görüldü.

Belediye Başkanı Döğücü ile İlçe Başkanı Kandemir, Başkan Erdem’e birer tablo hediye ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

“AHDE VEFANIN GÜZEL BİR ÖRNEĞİ”

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, “AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı sayın Adil Kandemir ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Sayın Şeyma Döğücü Belediye Başkan Yardımcıları, Kadın Kolları Başkanı Sefanur Akça, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Aktaş misafirimiz oldular. Nazik ziyaretleri için çok çok teşekkür ederim. Yıllarca yol arkadaşlığı yaptığımız teşkilat mensuplarımızla bir araya gelmek güzel bir duygu. Ahde vefanın güzel bir örneği” dedi.

selyus