Küçükçekmece’de alkollü olduğu iddia edilen İETT şoförü aracı yol ortasında çalışır vaziyette bırakarak düğüne gidince trafik karıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri sürücüyü uzun uğraşlar sonucunda buldu. Alkollü olduğu iddia edilen sürücü, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Olay geçtiğimiz akşam saatlerinde Küçükçekmece Halkalı da meydana geldi. İddiaya göre alkollü olan bir İETT sürücüsü aracı ana caddede aracı çalışır ve kapıları açık vaziyette bırakarak düğüne gitti. Otobüs nedeniyle cadde de trafik oluşurken çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri sürücüyü bulmak için adeta seferber oldu. Çevredeki vatandaşlardan biri şoförün düğün salonuna girdiğini gördüğünü söyleyince polis ekipleri düğün salonunda anons yaptırdı. Yaklaşık bir saat sonra otobüsün yanına gelen ve alkollü olduğu iddia edilen şahsı polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Şoföre para cezası da kesildi. Otobüsü ise şahsın bir yakını gelerek teslim aldı.
Olay sırasında evinin önünde oturduğunu ve şoförün yol ortasında aracı bırakarak düğüne gittiğini belirten bir görgü şahidi “İETT şoförü çalışır vaziyette bırakarak burada düğüne gitti. Burada trafik yoğunluğu oluştu. Daha sonra polis ekipleri geldi daha sonra şoförü buldular. Düğün salonunda anons falan da edildi ama bir yanıt vermemiş. Şahıs alkollü bir şekilde aracını bırakıp gitmiş” dedi.

Alkollü olduğu iddia edilen İETT şoförü aracı yol ortasında bırakarak düğüne gitti
Benzer Haberler
-
Pendik’ten deprem bölgesine yardım eli
-
AFAD verilerine göre: 2379 şehit, 14 bin 483 yaralı var
-
Kahramanmaraş depreminde yaralanan 45 kişi askeri uçaklarla İstanbul’a getirildi
-
AFAD Genel Müdürü Tatar, “2316 kişi vefat etti, yaralı sayısı 13.293 oldu
-
AFAD, ‘Depremde 1762 kişi hayatını kaybetti, 12 bin 68 kişi ise yaralı’
-
Deprem bölgelerinde bin 615 şehit, 11 bin 119 yaralı var
-
Depremde 1541 şehit, 9 bin 733 yaralı
-
AFAD Başkanı Yunus Sezer, “Depremlerde bin 498 vefat, 8 bin 533 yaralı var”
-
Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener, “Bu depremlerin Marmara’daki muhtemel bir depremi tetiklemesi söz konusu değil”
-
AFAD: ‘depremde bin 121 kişi hayatını kaybetti, 7 bin 634 vatandaş yaralandı’
-
Kağıthane Belediyesi deprem bölgesi için tüm imkanlarını seferber etti
-
Sultangazi Belediyesi Arama Kurtarma ekibi ve yardım malzemeleri deprem bölgesine ulaştı