Pendik-Kurtköy bağlantı yolu üzerinde alt geçit olmasına rağmen otoyol üzerinden karşıya geçmeye çalışan bir kişiye otomobil çarptı. Feci kazada şahıs hayatını kaybetti.
Kaza, saat 11.00 sıralarında Pendik-Kurtköy bağlantı yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu bir şahıs alt geçit olmasına rağmen otoyol üzerinden karşıya geçmek istedi. Bu sırada Pendik istikametine giden Yaşar C. idaresindeki 57 ABA 275 plakalı otomobil, yola atlayan şahsa çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobilin çarptığı yabancı uyruklu kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
Kazaya tanık olan otomobil sürücüsü Emrah A., “Olay tam burada gerçekleşti. Yanımızda tır vardı, yola devam ediyordu. Tırdan kurtulunca benim önüme düştü. Ben arabayı otoyolda durdurmayı başarabildim fakat yanımda sol şeritte ilerleyen otomobil hızını kesemedi ve adama çarptı. Hemen yanımızda alt geçit vardı ama kullanmamış arkadaş” dedi.
Polis, kazaya ilişkin inceleme başlattı.
Alt geçit yerine otoyoldan geçerken aracın çarptığı şahıs hayatını kaybetti
Benzer Haberler
-
Polise bıçakla saldıran şüpheli ayağından vurularak yakalandı
-
Şehirlerarası yolcu otobüsü ile İETT otobüsü çarpıştı: 4 yaralı
-
Çekmeköy Belediyesi’nden hafriyat çökmesine ilişkin açıklama
-
Çekmeköy’de istinat duvarı yıkılan inşaatın yanındaki 5 katlı bina boşaltıldı
-
Heybeliada Deniz Harp Okulu’nda çıkan yangın söndürüldü
-
Gaziosmanpaşa’da “Dünya Karpuz Günü” festival havasında kutlandı
-
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: “Son 3 günde 260 yangına müdahale ettik, 258’i kontrol altına aldık”
-
İstanbul Boğazı’nda arızalanan gemi Ahırkapı’ya demirlendi
-
Pendik Belediyesi ekipleri Balıkesir’deki orman yangınına müdahale ediyor
-
Sirkeci’de tramvay kadına çarptı
-
İstanbul Boğazı’nda sörf yaparken fırtınaya yakalandılar
-
Güngören’de sağanak alt geçidi göle çevirdi: Yol trafiğe kapatıldı


