Başkan Türkmen, Nakkaştepe Millet Bahçesi’nde Üsküdarlılarla buluştu
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Nakkaştepe Millet Bahçesi’nde Üsküdarlı vatandaşlarla buluştu.
Burada Üsküdarlılara seslenen Başkan Türkmen, “Nakkaştepe Millet Bahçenize hoşgeldiniz. Bu güzel Millet Bahçemiz, İstanbul’a ve Üsküdar’ımıza hayırlı uğurlu olsun. Bu alan adeta 7’den 70’e hitap ediyor. Burada iki bin kişi aynı anda hiç kimse kimseyi rahatsız etmeden piknik yapabilecek. Çocuklarımız içinde hem kapalı hem açık alanda oyun parklarımız mevcut. Macera parkurlarımız, tenis kortumuz var. Kısacası bir gününüzü rahatlıkla değerlendirebileceğiniz devasa bir park inşaa ettik. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.
Başkan Türkmen konuşmalarının ardından tek tek vatandaşlarla ilgilenip sohbet etti. Nakkaştepe’deki buluşmaya katılan vatandaşlara çay, simit ve peynir ikram edildi.
Benzer Videolar
-
İBB’nin Avcılar E-5 yanında 6 yıl önce ‘yapacağım’ diyerek yıktığı caminin alanında otlar bitti
-
Ataşehir’de kaçak at kesimi ortaya çıktı
-
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Terörsüz Türkiye’nin başarıya ulaşmasıyla kalıcı şekilde ülkemizde huzur ve güven tesis edilmiş olacak”
-
Kuzey Marmara Bölge Kan Merkezi’nde basın buluşması
-
Çekmeköy’de uyuşturucu operasyonunda çıkan çatışmada polis memuru şehit oldu
-
Arnavutköy Memleket Günleri’nde Trabzon rüzgarı esti
-
Dünya Engelliler Günü’nde Pendik’te anlamlı karşılaşma
-
AK Parti Üsküdar’dan anlamlı ziyaretler
-
3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Şile Uluçınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret
-
İstanbul’da novus “Sosyal Medya ve Gerçeklik Algısı” çalıştayı
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Terörsüz Türkiye sürecinin başarısı için iktidarımızın da devletimizin de kararlılığı tamdır”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Suçu geçim kapısı haline getirmiş hiçbir alçağa kaptıracak tek bir gencimiz yoktur”


