Ana Sayfa ÇEVRE 20 Kasım 2015

Başkan Türkmen, “Sözün bittiği yerdeyiz”

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü yerinde inceleyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Fazla söze gerek yok. Sözün bittiği yerdeyiz. Burada söz söylemek tam duygularımızı anlatmaya yetmez. Bir kez daha ülkemizle, Devletimizle gurur duydum. Bunlar bu tarihin, bu medeniyetin adete mührü olacak projelerdir”

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü ziyaret ederek çalışmaları inceledi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile birlikte yukarıya çıkan Türkmen, 300 metreye ulaşan köprüden fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi. Hilmi Türkmen, Asya ve Avrupa’yı birleştiren üçüncü köprü olarak öne çıkan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü “Sözün bittiği yer” olarak yorumladı.

 

“BİR KEZ DAHA ÜLKEMİZLE, DEVLETİMİZLE GURUR DUYDUM”

Projenin kendisini çok gururlandırdığını dile getiren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bugün 3’üncü boğaz köprüsünü yapılan çalışmalarını yerinde görmek üzere bir aradayız. Fazla söze gerek yok. Sözün bittiği yerdeyiz. Burada söz söylemek tam duygularımızı anlatmaya yetmez. Bir kez daha ülkemizle, Devletimizle gurur duydum. Bunlar bu tarihin, bu medeniyetin adete mührü olacak projelerdir” şeklinde konuştu.

selyus