Ana Sayfa ÇEVRE 4 Kasım 2018

Başkan Türkmen, Ünalanlılarla buluştu

Üsküdar Belediyesi ‘5 Çayı Buluşmaları’ devam ediyor. Belediye son olarak Ünalan Mahallesi’nde bulunan Utku Parkı’nda ev sahipliğini yaptığı 5 çayına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i vatandaşlarla buluşturdu.

Parkta Ünalanlılara seslenen Başkan Hilmi Türkmen, “Sevgili hemşehirilerim, Ünalan Mahallemizin değerli sakinleri, 5 Çayı buluşmamıza hoşgeldiniz. Ünalan’da biliyorsunuz ki bir yer yapıyoruz. Herkes merak ediyor. Türkiye’de örneği bulunmayan bir Bilim Merkezi yaptık. Burası gençlerimiz ve çocuklarımız için bir eğitim merkezi oldu. İçerisinde 52 istasyonlu sergi salonumuz olmakla birlikte Matematik, Tasarım, Teknoloji, Uzay Havacılık ve Doğa Atölyesi gençlerimizin için şuanda hazır. 300.000 gencimiz Ünalan Bilim Merkezi’ni gezecek ve buradaki hizmetten istifade edecek. Örneği olmayan bu merkezimiz Ünalan’da açılıyor ve tamamen ücretsiz bir şekilde hizmetinizde olacak” dedi.

Başkan Hilmi Türkmen, çocuklarla toplu fotoğraf çekimi sonrasında parktaki vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet etti. Aynı zamanda Utku Parkı’nda gerçekleşen buluşmada çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi.

selyus