Ana Sayfa ÇEVRE 7 Mart 2018

Çamlıca Örnek Dönüşüm Projesi için imzalar atıldı

Başkan Türkmen, “Bu büyük projeyi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte sağsalim bitirmek ve tamamlamak üzere bir yola çıktık. Bu yaptığımız çalışmanın ikinci bir örneği yok. Bu şartlarda ve bu oranda bir başka dönüşüm alanı olmayacak.”

Üsküdar Belediyesi, “Çamlıca Örnek Dönüşüm Projesi”nde çalışmalarını başarıyla yürütüyor. Hem Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, hem ilgili teknik başkan yardımcısı hem de birim müdürleri tarafından bilgilendirilen vatandaşlar, toplu imza törenleriyle imzalarını atmaya devam ediyor.

“Çamlıca Örnek Dönüşüm Projesi”nde en son Kirizlitepe Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Üsküdar Beledi Başkanı Hilmi Türkmen, proje onay vererek imza atan bölge sakinlerine hayırlı bir iş yaptıklarını ve hiçbir vatandaşı mağdur etmeyeceklerinin belirtti.

“BU YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMANIN İKİNCİ BİR ÖRNEĞİ YOK”

Başkan Türkmen, “Bu büyük projeyi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte sağsalim bitirmek ve tamamlamak üzere bir yol çıktık. Bu yaptığımız çalışmanın ikinci bir örneği yok. Bu şartlarda ve bu oranda bir başka dönüşüm alanı olmayacak. İslam Medeniyeti açısından önemli bir şaheser olan Çamlıca Camii’nin çevresi güzel olsun istedik. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bizler cami etrafında güzel caddeler, güzel sokaklar, güzel parklar olsun istedik. İşte bu sebeple sizlere büyük kazanç sağlayacak olan bu projemizi dönüştüreceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

Vatandaşlar da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve Başkan Türkmen’e kendilerine sahip çıktıkları için dua ettiler.

selyus