Ana Sayfa ÇEVRE, YEREL YÖNETİMLER 6 Ağustos 2019

Çocukların Hilmi Türkmen sevgisi

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, programlar da olsun, açılışlar da olsun ve mahallelerdeki parklarda düzenlenen 5 çayı buluşmalarında olsun çocuklarla her zaman güzel diyalogları oldu. Onlara sevgisini hep gösterdi. Çocuklarda Başkan Türkmen tarafından sevildiklerini hissederek, gördükleri yerde yalnız bırakmıyor.  

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen 5 Çayı Buluşmaları’nda seferki adresi Ünalan Mahallesi’nde Şehit Timur Aktemur Parkı oldu. Park buluşmasına katılan mahalle sakinlerine çay ve simit, çocuklara ise pamuk şeker ve mısır ikram edildi. Buradaki buluşmalarda özellikle çocukların mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Keyifli dakikaların geçirildiği park buluşmasında konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Güzel bir Üsküdar gününde, bu güzel parkımızda siz sevgili hemşehrilerimizle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Parklarımız, spor salonlarımız, yollarımız, caddelerimiz, bilim merkezimiz, bilgi evlerimiz, hastanelerimiz ile birlikte yeni dönemde de vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah“ dedi.

Başkan Hilmi Türkmen çocuklarla toplu fotoğraf çekimi sonrasında parktaki vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet etti.

selyus