Ana Sayfa ÇEVRE 28 Mayıs 2022

Fatih Belediyesi, FETİH SPORFEST etkinliği düzenledi

Fatih Belediyesi ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu işbirliği ile Haliç Ayvansaray’da bulunan Fatih Belediyesi Kano ve Kürek Sporları Merkezi’nde FETİH SPORFEST etkinliği düzenledi.

İki gün sürecek olan FETİH SPORFEST etkinliği kapsamında üniversitelerin kano, kürek, dragon, yelken ve okçuluk takımları birbirleriyle kıyasıya mücadele etmeye başladı. Aynı zamanda Fatih Belediyesi Kano ve Kürek Sporları Merkezi bünyesinde yelken sporcusu olan minikler Optimist sınıfı yelkenleri ile Haliç’de gösteri gerçekleştirdi.

Etkinlik kapsamında tesis çevresinde oluşturulan alanlarda sporcular ile ziyaretçilerin keyifli vakit geçirebileceği bir atmasfor oluşturulmuş. Bu kapsamda oturma alanları, dj ve sahnesi, Basketbol potaları, ayak tenisi alanı, minyatür futbol sahası kurulmuş. Yine Fatih Belediyesi, alanda bulunanlar için ücretsiz balık ekmek ikramı da gerçekleştiriyor.

Etkinlik alanını ziyaret eden Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan’da genç sporcularla sohbet edip etkinlik alanını ziyaret eden vatandaşlarla bol bol vakit geçirdi.

selyus