Gönülden isteyince güzel işler yapılır, Beyoğlu’nda olduğu gibi…
Beyoğlu’nda hayata geçirilen ‘Mahalle Bahçeleri’ projesi kapsamında Ayhan Kocaman Mahalle Bahçesi vatandaşların kullanımına sunuldu.
Beyoğlu Belediyesi hayata geçirdiği ‘Mahalle Bahçeleri’ projesi ile vatandaşlara kendi mahallelerinde yeni yaşam alanları sunuyor. Proje kapsamında bugüne kadar inşa edilen en büyük mahalle bahçelerinden birisi olan Ayhan Kocaman Mahalle Bahçesi, Kulaksız Mahallesi’nde hizmete açıldı. Açılışa Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ile mahalle sakinleri ve çocuklar katıldı. Başkan Yıldız, açılış kurdelesini çocuklarla birlikte kesti. Ardından bahçeye miniklerle birlikte fidan dikildi.
“ÇOCUKLARIMIZIN NEFES ALMASINA VESİLE OLACAK”
Parkın açılışında konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Bugün mahallemizin bahçesinin açılışında bir aradayız. Bu park ve Beyoğlu’nda yapacağımız mahalle bahçelerimiz inanıyorum ki, çocuklarımızın nefes almasına vesile olacak. Gençlerimize buradan çağrım; buraları hep birlikte yeşillendireceğiz. Göreve geldiğimizden bu güne kadar mahalle bahçelerimizin açılmasına büyük gayret gösteriyoruz. Buralar çocuklarımızın neşeleneceği, nefes alma ortamı olacak” diye konuştu.
Benzer Videolar
-
Terörsüz Türkiye takvimi işliyor
-
Feyzullah Torlak, “Sancaktepe’nin seviyesiz belediye başkanı örgüt kafasıyla haydutluk ve kabadayılık yapıyor”
-
Kurum: “Bugüne kadar İstanbul’umuzda tam 927 bin yuvamızı dönüştürdük”
-
Bakan Hakan Fidan: “Eyleme ihtiyacımız olduğu kadar bilgiye, öğrenmeye, tecrübe aktarımına da ihtiyacımız var”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’i kabul etti
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete tepki: “Yolsuzluk yapmadıysanız, rüşvet almadıysanız bu telaş hali niye?
-
Murat Kurum’dan CHP’li Özel’e cevap: “Engel oluyor dediğin Murat bitiriyor”
-
Bakan Kurum: “İstanbul’umuzu kentsel dönüşümle yenileyeceğiz, sosyal konutlarla güçlendireceğiz”
-
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: “Terör suçluları idam edilsin”
-
Bakan Bak: “Arnavutköy’de spor altyapısının güçlendirilmesine yönelik çalışmalar devam edecek”
-
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: “Bugün terörsüz Türkiye’yi konuşuyorsak katettiğimiz mesafe sayesindedir”
-
Milli Güvenlik Kurumu toplantı sonrası 9 maddelik bildiri yayımlandı


