Ana Sayfa ÇEVRE, İÇ POLİTİKA 28 Şubat 2024

İsmet Yıldırım, “Bu iş bilmezlerden inşallah İstanbul kurtulacak”

Ümraniye’de Esenşehir Bölge Parkı ve çocuk oyun sokağı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Çocuklar park içerisinde doyasıya eğlendi.

Ümraniye Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Esenşehir Bölge Parkı düzenlenen tören ile hizmete açıldı. Park içerisinde, halı saha, basketbol sahası, tenis kortu ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Açılışa, Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönetimini eleştiren Başkan Yıldırım, “bu iş bilmezlerden İnşallah İstanbul kurtulacak” dedi.

“HİÇBİR ESERLERİ YOK”

Park açılışında İBB yönetimini eleştiren Yıldırım, “Hiçbir eserleri yok, bir tane ciddi eseri yok. Belediye kürsüsünden söyledim, bir tane metro ihalesini projesiyle birlikte yapıp ihale yaptı mı yapmadı mı? Yaptıysa yanlış biliyorum, belediyeden istifa edeceğim dedim. 4 buçuk senedir bekliyorum hala kimse yolda yok. Yapmadıkları ortada. Ben 20 sene oralarda çalıştım tüm kılcal damarlarını biliyorum. Bu iş bilmezlerden inşallah İstanbul kurtulacak. Bu güzel parkta emeği geçen, çalışanlara ve kendi ekip arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 8 ay geçti bir sürü eser var yeni yeni açmaya başlıyoruz. Buradaki halkımıza, kardeşlerimize hayırlı olsun” dedi.

selyus