Ana Sayfa ÇEVRE 27 Ocak 2020

İstanbul’da deprem oldu!

Son dakika deprem haberi geldi! Kandilli Rasathanesi ve AFAD’dan alınan verilere göre, İstanbul ve Ankara’da deprem oldu! Depremin derinliği 5.5 km olarak paylaşılırken, depremin büyüklüğü 3.1 olarak açıklandı. Saat 12.33’te meydana gelen deprem sonrası vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Özellikle Anadolu Yakası ve çevre ilçelerde hissedilen deprem sonrası vatandaşlar, sosyal medyada deprem paylaşımında bulundular. Ankara’daki depremin şiddeti AFAD tarafından 3.9 olarak açıklandı.

İSTANBUL VE ANKARA’DA KORKUTAN DEPREM! SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbul’da korkutan bir deprem yaşandı. Paylaşılan verilere göre İstanbul Şile’de deprem meydana geldi. İstanbul ve Türkiye geneli son dakikalarda yaşanan deprem verilerine ulaşmak için deprem sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

KANDİLLİ RASATHANESİ PAYLAŞTI

Kandilli Rasathanesi, Şile merkez üslü 3.1 büyüklüğündeki deprem ile ilgili paylaşımda bulundu.

AFAD’IN SON DAKİKA BİLDİRİMİNE GÖRE ANKARA’NIN AKYURT İLÇESİNDE 3.9 ŞİDDETİNDE DEPREM OLDU!

3.9’luk depremin ardından Ankara’da 3.3 şiddetinde bir deprem daha oldu. Saat 13:51’de merkez üssü Akyurt olan depremin şiddeti 3.9 olurken depremin derinliği de 5.0 km olarak açıklandı. 9 dakika sonra olan depremin saati 14:00 olurken, depremin büyüklüğü 3.3 olarak açıklandı. Derinlik ise 5.0 km. Kaynak: Sabah gazetesi

selyus