Ana Sayfa ÇEVRE 9 Ocak 2017

Kadıköy Belediyesi’nin işini itfaiye ekipleri yapıyor

Kar temizleme konusunda sınıfta kalan Kadıköy Belediyesi, sokaklarda devrilen ağaçları da kaldırmaktan aciz. Kendi belediyesine güvenmeyen Kadıköylüler, ağacın sokaktan kaldırılması için itfaiye ekiplerini çağırdı.

İstanbul’da cuma günü başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Kadıköy Belediyesi kar temizleme konusunda beceriksizliğini ortaya koyarak sınıfta kaldı. 4 gündür ortalıklarda görünmeyen Kadıköy Belediye, bırakın karlı sokakları açmayı devrilen ağaçları bile kaldırmaktan aciz.

Yoğun kar yağışı nedeniyle Kadıköy Göztepe Mahallesi Ege Sokak’ta bir ağaç sokağın ortasına devrildi. Bu sırada sokakta bulunan park halindeki iki araçta küçük çaplı maddi hasar oluştu. Yaşanan olay üzerine ağacın yoldan kaldırılması için itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri uzun bir çalışmanın ardından ağacı keserek araçları kurtardı. Düşünün artık mahalle sakinleri bile kendi belediyesine güvenmediği için itfaiyeyi arıyor. İtfaiyenin girdiği sokakta görüldüğü üzere sokak tamamen karlar altında. Kadıköylüler ara sokaklardan araçlarıyla çıkması mümkün görünmüyor. 

selyus