Şaka gibi; Kartal Belediyesi Arnavut taşlarına asfalt döşedi!

Kartallı vatandaşlar, Kartal Belediyesi’nin Arnavut taşlarıyla döşenmiş sokakları asfaltlamasına yoğun tepki gösterdi..

Kartal Belediyesi, maddi değeri çok yüksek olan ve aynı zamanda estetik görüntüsü bulunan Arnavut taşlarının üzerinin asfaltla kapattı. Belediye Başkanı Altınok Öz, kendi ekibi başkan yardımcısı ve birim müdürü tarafından uyarılmasına rağmen, asfalt yapılsın talimatı verdiği iddia ediliyor!

Başkan Altınok Öz, 2019 yerel seçimlerde aday olmayacağı ve giderayak kendi adamlarına para kazandırmanın yollarında olduğu iddia ediliyor!

CHP’li Kartal Belediyesi, herhangi bir açıklama ve gerekçe göstermeden alt yapı standartlarının dışında Atalar Caddesi üzerinde bulunan Arnavut taşlarına attığı balık sırtı asfaltı daha sonra balina sırtına çevirecek.

Bu gelişmeye yoğun tepki gösteren Kartallı vatandaşlar, belediye birimlerinden aldıkları bilgiye göre çok ciddi kamu zararı olduğu ve ilçe belediyelerin bağlı bulunduğu yetkililerin bu asfaltın sökülmesi yönünde talimat vermesi gerektiğini ifade ediyorlar.

Asfalt yapılırken vatandaşlarla belediye görevlileri arasında tartışma çıktığı ve Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’e büyük tepki gösterdikleri söyleniyor.

Vatandaşlar, ayrıca belediyenin Arnavut taşlarının üzerine asfalt dökerek yaptığı asfalt çalışması Sosyal Medya üzerinden de yoğun tepki gösterdi.

Arnavut taşlarının rahatlıkla onarılabileceğini belirten vatandaşlar, gereksiz bir şekilde taşların üzerinin asfaltlanmasına bir anlam veremediklerini, ülkenin bulunduğu ekonomik şartlarda ithal edilen petrol ürünlerinin bu şekilde verimsiz kullanılmasının ise oldukça sorumsuz bir davranış olduğunu belirtiyorlar…

selyus