Ana Sayfa ÇEVRE, YEREL YÖNETİMLER 9 Ağustos 2019

Pendik Belediyesi’nden bayram molası

Pendik Belediyesi’nden Kurban Bayramı hassasiyeti. Pendik Çarşı’daki atık su kanalı ve yağmur suyu hattı yenileme çalışmalarına ara verildi. Geziboyu Caddesi ise vatandaşların mağdur olmaması için Kurban Bayramı’nda geçici olarak trafiğe açık kalacak. Çalışmalar bayramdan sonra devam edecek.

Pendik Belediyesi ve İSKİ’nin Geziboyu Caddesi’nde sürdürdüğü atık su kanalı ve yağmur suyu hattı yenileme çalışmalarına Kurban Bayramı nedeniyle ara verildi. Geziboyu Caddesi’nin bayramda trafiğe açık kalması için belediye ekipleri caddedeki oyuk ve çukurları geçici olarak kapatmaya başladı. Çalışmalar, 5 günlük Kurban Bayramı tatili sonrasında kaldığı yerden devam edecek.

GEZİBOYU CADDESİ’NDE NE YAPILIYOR?

Pendik Belediyesi ve İSKİ, Geziboyu Caddesi’nde koordineli şekilde iki ayrı çalışma yapıyor. İSKİ, caddedeki sorunlu atık su kanallarını yeniliyor. Pendik Belediyesi ise yağmur suyu kanallarını yenileyerek sağanak yağışlara mümkün olduğu kadar dayanıklı hale getirmeye çalışıyor. Son aşamada Pendik Belediyesi üst yapı çalışmalarına geçerek asfalt serimi ve kaldırım yenileme işlemi gerçekleştirecek. Tüm çalışmalar okullar açılana kadar tamamlanacak.

selyus