Ana Sayfa ÇEVRE 26 Kasım 2020

Raylara atlayarak intihar etti!

Taksim Metro istasyonunda bir kişi raylara atlayarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattının Taksim istasyonunda bir kişi, metronun istasyona yanaştığı sırada raylara atladı. 55 yaşlarında olduğu değerlendirilen şahıs, olay yerinde hayatını kaybetti. İntiharın ardından itfaiye ekipleri, metro vagonları arasında sıkışan şahsı bulunduğu yerden çıkardı.

Olay nedeniyle M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Taksim istasyonunda seferler geçici olarak durduruldu. Polis ekipleri ise istasyon girişlerine şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. Bu nedenle Taksim istasyonundaki seferler geçici olarak durduruldu.

Taksim istasyonunda 56 yaşındaki Önder B. isimli şahıs, raylara atlayarak intihar etmişti. Şahsın cansız bedeninin sıkıştığı yerden çıkarılması için itfaiye ekipleri tarafından çalışma başlatılmıştı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren uğraşın ardından Önder B.’nin cansız bedeni bulunduğu yerden çıkartıldı. Bu sırada istasyona gelen olay yeri inceleme ekipleri de olayla ilgili incelemelerde bulundu. Durdurulan metro seferleri de yeniden normalde döndü.

selyus