Ana Sayfa ÇEVRE 27 Ağustos 2015

Sancaktepe’de gelecek nesiller şanslı

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Gelecek nesillere yaşanabilir ve nefes alınabilir mekânlar bırakabilmek amacıyla “Ekolojik Bahçeler ve Permakültür Uygulamaları” Projesini gerçekleştirdik.”

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, 25 Ağustos Salı günü Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ile yemekte biraraya geldi. Yemekte ayrıca başkan yardımcıları, birim müdürleri, katıldı.

Daha yaşanılabilir bir Sancaktepe için ilçenin dört bir yanını park ve bahçe düzenlemesi ile donattıklarını belirten Başkan Erdem “Göreve geldiğimiz günden bu yana daha yaşanılabilir bir Sancaktepe yaratmak için geceli gündüzlü hep birlikte çalıştık. İnsanımızın aileleri ile birlikte rahatça gezebileceği birçok dinlenme parkı, çocuk bahçesi, spor alanları, yaya bölgeleri ve yeşil alan parkları hizmete sunduk. Ayrıca gelecek nesillere yaşanabilir ve nefes alınabilir mekânlar bırakabilmek amacıyla “Ekolojik Bahçeler ve Permakültür Uygulamaları” Projesini gerçekleştirdik.” dedi.

Başkan Erdem, yapılan tüm bu çalışmaların bir ekip işi olduğunun altını çizerek “Sancaktepe’yi marka şehir yapmak ve yaşanabilir bir çevreye kavuşturmanın çaba ve gayreti içinde görev yaptığımız süre içinde bizimle beraber bu güzel eserlerin yapımında emeği geçen siz değerli Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görev yapan mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

selyus