Ana Sayfa ÇEVRE 25 Ocak 2023

Şile Belediyesi’nden bir park daha

Şile Belediyesi, Çavuş Mahallesi’nde yeni bir park çalışmasına imza atıyor. 1.522 m² alan üzerine inşa edilen park ile birlikte çocuklar ve aileler tanımlı bir alanda eğlenceli vakit geçirebilecekler.

ÇOCUKLAR İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Çavuş Mahallesi, Kıvılcım Sokak’ta 1.522 m²’lik alanda yapımına başlanan parkta 689m² yaya yürüyüş yolu, 540m² park oyun alanı, 30m² bisiklet parkı, 308m² yeşil alan ve aydınlatma elamanları ile birlikte, kent mobilyaları ve oturma grupları yer alacak. Oyun grupları ve dinlenme alanları ile her şeyin eksiksiz düşünülüp uygulamaya konduğu park örnek teşkil edecek nitelikte.

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI İLHAN OCAKLI: “DOĞA YARINLARA BIRAKILACAK EN KIYMETLİ HAZİNE”

Doğanın, yarınlara bırakılacak en kıymetli hazine olduğunu vurgulayan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Çavuş Mahallesi, Kıvılcım Sokak’ta projelendirdiğimiz park alanımızın çalışmalarına başladık. Estetik bir bakış açısıyla farklı bir mimari ve peyzaj anlayışıyla tasarladığımız projemiz ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ İÇİN YEŞİL DOĞA PROJELERİ ÜRETİYORUZ.”

Başkan İlhan Ocaklı, “Daha yaşanabilir bir dünya için Şile Belediyesi olarak bizler de bu kıymetli hazineyi korumanın ve gelecek nesillere aktarmanın gayreti içerisindeyiz. Çocuklarımız ve gençlerimiz i·çin yeşil doğa projeleri üretiyoruz. Doğa ile iç içe çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın konforlu ve eğlenceli vakit geçirebilmeleri adına başlattığımız park çalışmamız ile birlikte ilçemize güzel bir alan daha kazandıracak olmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

selyus