Ana Sayfa HAYVAN 20 Aralık 2018

Papağan öldü!

Bir yarışma programı ile ünlenen Murat Özdemir’in işkence ederek ağır yaraladığı papağan öldü.

Bir yarışma programı ile ünlenen Murat Özdemir’in işkence ederek ağır yaraladığı papağanın dizinde çıkık ve başında da doku zedelenmesi oluşmuştu. Dün İstanbul Cerrahpaşa Veteriner Fakültesinde ameliyat edilen papağandan kötü haber geldi. İşkenceye uğrayan papağan bu sabah öldü.

BAKAN PAKDEMİRLİ’DEN İŞKENCE GÖREN PAPAĞANIN ÖLÜMÜNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Murat Özdemir’in işkence ettiği papağanın hayatını kaybetmesi üzerine açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Çok üzgünüm. Elimizden gelen her şeyi yaptık ama maalesef kaybettik. Hayvanlarımıza yönelik şiddetin takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir televizyon kanalında yayımlanan yemek yarışmasından diskalifiye edilen Murat Özdemir’in işkence ettiği Bahtiyar isimli papağanın dizinde çıkık, başında da doku zedelenmesi oluşmuştu. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesinde ameliyat edilen papağının gece saatlerinde sağlık durumunun kötüleştiği ve yapılan müdahalelere rağmen öldüğü öğrenilmişti. Papağanın ölümü üzerine sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Çok üzgünüm. Elimizden gelen her şeyi yaptık ama maalesef kaybettik. Hayvanlarımıza yönelik şiddetin takipçisi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. İHA

selyus