Ana Sayfa HAYVAN 6 Eylül 2021

Yavru ayı Diva’nın banyo keyfi

İstanbul’da bir hayvanat bahçesinde bulunan Ayı Diva’ya, bakıcısı tarafından ziyaretçiler eşliğinde haftalık banyosu yaptırıldı. Yavru ayı Diva’nın haftalık banyosu ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi. Yavru ayı Diva bakıcısı ve ziyaretçileri tarafından önce banyo yaptırıldı, daha sonra da biberonla ve meyveyle beslendi.

İstanbul’da bir hayvanat bahçesinde bulunan yavru ayı Diva, haftalık banyosunda ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Bakıcısı tarafından banyosu yaptırılan ayı Diva daha sonra ziyaretçiler tarafından biberonla ve elmayla beslenerek karnını doyurdu. 7’den 70′ her yaştan vatandaşın ilgiyle takip ettiği ve bol bol fotoğraf çektiği Diva’nın banyosu ve oyun oynaması renkli anlara sahne oldu.

Hayvanat bahçesindeki 7 aylık ayı Diva daha sonra park içerisinde görevli bakıcısının eşliğinde, ziyaretçiler ile oyunlar oynadı. Ayı Diva’nın oyunlarını ilgiyle izleyen vatandaşlar Diva ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Çocukların ayı Diva’dan korkmadan beraber vakit geçirmeleri renkli anlara sahne oldu.

selyus