Ana Sayfa ÇEVRE 28 Temmuz 2019

Taksiciler, durmalarının yasak olduğu yer için kavga ediyor!

E-5 Karayolu Yenibosna yan yol otobüs duraklarında taksiciler “sıra” kavgası yüzünden birbirine girdi. Küfürlerin havada uçuştuğu kavgada tarafları vatandaşlar ayırırken, yaşananlar ise kask kamerasına yansıdı. Aslında orada taksilerin durması yasak. Kural kaidelere uymak pek adet olmadığı için, korsan olarak durdukları yerin hakları olduğuna kendilerinin inandıran bu taksiciler de doğal olarak yer kavgası yapabiliyor.

Olay, dün saat 11.15 sıralarında E-5 Karayolu Yenibosna yan yol Edirne istikameti Kuleli otobüs duraklarında meydana geldi. İddiaya göre taksici otobüs duraklarında beklediği esnada arkadan gelen bir başka taksici önündeki meslektaşına “sıra benim” dedi. Taksicinin bunu kabul etmemesi üzerinde aralarında sözlü tartışma başladı. Tartışmada tarafların birbirine küfürle karşılık vermesi üzerine ortam daha da gerildi.

TAKSİCİLERİN SIRA KAVGASI KAMERADA

Şahısların birbirine vuracağını fark eden vatandaşlar araya girdi. Tarafları birbirinden uzaklaştırmak için çaba sarf eden vatandaşlar, taksicileri sakinleştirmeye çalıştı. Bir süre sonra tarafların uzaklaştırılarak birbirinden ayrıldı. Yaşananlar ise motosikletli Yalçın M.’nin kask kamerasına yansıdı.

selyus