Ana Sayfa ÇEVRE, YEREL YÖNETİMLER 8 Eylül 2019

Tarihi Küçüksu Çayırı, Mısır Festivali ile yeniden canlandı

Beykoz Belediyesi, Tarihi Küçüksu Çayırı’nda, düzenlediği ‘Mısır Festivali’ kapsamında geçmişteki gibi mısır kazanları kaynadı, tüm İstanbullular ağırlandı. Belediye Başkanı Murat Aydın, kazanlarda kaynayan mısırları kendi elleriyle Beykozlulara ikram etti. 

Beykoz Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatın ardından hiç zaman kaybetmeden kolları sıvadı ve Beykoz’daki tarihi Küçüksu Çayırı’nı, Mısır Festivali’yle yeniden tarihteki canlı günlerine kavuşturdu.

Ziyaretçilerin mısıra doyduğu etkinliğe Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın katılımı ve Beykoz Belediyesinin öncülüğünde Tarihi Küçüksu Çayırı’nda gerçekleşen Mısır Festivali’ne Beykozlular yoğun ilgi gösterdi.

Mısır Festivali’nde çocuklar başta olmak üzere Beykozlularla yakından ilgilenen Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, “Göksu deresi ve Küçüksu Çayırı’mız, geçmişinden aldığı değerle yaptığımız bu festivalle hayatımızda tekrar yer alıyor. Tarihi canlandırmaya çalıştığımız, geleneksel hale getireceğimiz bu festivalde de yine Beykoz’un kazanımları artıyor” dedi.

selyus